2777
2789
عنوان

خواستگار

771 بازدید | 57 پست

سلام دوستان من دخازی ۲۳ ساله ام تازه درسم تموم شد اولش همه رو میگم که بتوتید راهنمایی کنید 

من ۱۵ ساله بیماری لک و پیس دارم که اصلا پیشرفت نکرده و خیلی کمه ولی به خاطر این موضوع تا حالا خواستگار راه ندادیم خونه ولی الان مادرم میگه دیگه درست تموم شده تا یه سنی خواستگار داری و از یک طرف هم مادر یه آقایی منو دیده و الان دوماهه تلفن میزنه تا وقت بگیرن بیان 

من الان اصلا نمیدونم چه کار کنم ؟ چطوری به این پسر بگم من این بیماری رو دارم ؟ اصلا تا حالا با هیچ پسری حرفی نزدم نمیدونم باید چی بگم یا چه سوالاتی در مراسم خواستگاری بگم ؟

عزیزم من شنیدم یه امپولی هست میزنن درست میشه ینی کل بدن به همون رنگ سفیدش میشه چرا اینکارو نمی کنی

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من شنیدم یه امپولی هست میزنن درست میشه ینی کل بدن به همون رنگ سفیدش میشه چرا اینکارو نمی کنی

آخه برا من زیاد نیست اون باید ۶۰ درصد کل بدن رو بگیره برا من ۱۰ درصدم نیست 

آخه برا من زیاد نیست اون باید ۶۰ درصد کل بدن رو بگیره برا من ۱۰ درصدم نیست 

خب پس مشکلی نیست عزیزم بنظرم خیلی با اعتماد ب نفس تو یه شرایط مناسب بگو

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
اگه فقط رو صورت دارید ک طرف خودش میبینه اگه جای دیگه هم هست همون اول بگید بهتره...چیز خاصیم لازم نیس ...

خب من نمیدونم چطوری بیانش کنم ؟ میگم همین اول جلسه بهش بگم که راحت شم یا بزارم حرفامونو که زدیم بعدش ؟

اگه فقط رو صورت دارید ک طرف خودش میبینه اگه جای دیگه هم هست همون اول بگید بهتره...چیز خاصیم لازم نیس ...

دقیقا بدن هیچکس بی نقص نیست بالاخره هرکس یه عیبی داره

غیر مستقیم بپرس نظرش چیه مثلا اگه در اینده همسرش بیمار بشه چیکار میکنه یا زیبایی ظاهری و پوست صاف چق ...

خانوادم میگن همچین کاری کن ولی به نظرم اولش بگم کافیه چون شرط اصلیه من صداقته خودم صادق نباشم ؟ 

خب من نمیدونم چطوری بیانش کنم ؟ میگم همین اول جلسه بهش بگم که راحت شم یا بزارم حرفامونو که زدیم بعدش ...

نه نه همون جلسه اول بگید...بنظرم توضیح اضاف نمیخاد بگید مادرم به مادرتون گفتن در جریانن من این مشکلو دارم صلاح دونستم همین اول بگم

خب پس مشکلی نیست عزیزم بنظرم خیلی با اعتماد ب نفس تو یه شرایط مناسب بگو

کی بیانش کنم همون اول صحباتامون یا بعدش ؟ بعد من اصلا نمیدونم تو این جلسه باید بهشون چی بگم ؟ چه سوالایی بپرسم 

لازمه از خصوصیات خودم بگم یا نه ؟