2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 57 پست
از همینش میترسم  ما کلا هیچ شناختی نسبت بهم نداریم

ببین عزیزم نترس.تو که نمی تونی همون اول به خاطره ترس از رفتاره اونا همه مسائل خصوصیت رُ بریزی بیرون.اونا اگر همچین رفتاری نشون بدن اصلا لیاقت شما رُ ندارن.و همون بهتر که برن.وگرنه آدم با فرهنگ و با اخلاق هیچ وقت بد رفتار نمیکنه.یا میگه آره یا نه.دیگه داد و بیداد نداره که.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خُب بهتر همون اول اخلاق خیلی بدشون رُ شناختن و دیگه وصلت نکردن.وگرنه آدم عاقل و با اخلاق که اینکار ر ...

دقیقا👌همون اول کلی منت کردن چرا اول نگفتید ما انقد پول گل شیرینی دادیم😮‍💨😮‍💨😮‍💨😏

من خیلی دنبال درمانش بودم اما اصلا درمان نشد چون درمان قطعی نداره و فقط هزینه زیادی گذاشتم رو دوش خا ...

اینطوری که داری تعریف میکنی،مقدارش انقد زیاد نیست که بخواد باعث نگرانی شه مثل ماه گرفتگی یا خورشید گرفتگی 

اما بنظرمن تو جلسات بعدی بگو جلسه اول بیان نکن 

درضمن الان یادم افتاد یکیو من دورادورمیشناسم که خیلیییی درصد درگیریش بیشترازشماس اما باعشق ازدواج کرده و شوهرش خیلی خیلی دوسش داره 

انشالاخوشبخت شی عزیزم😘🌺

اینطوری که داری تعریف میکنی،مقدارش انقد زیاد نیست که بخواد باعث نگرانی شه مثل ماه گرفتگی یا خورشید گ ...

ممنون عزیزم 

وقتی میشنوم کسانی ام با این مشکل ازدواج کردن و خوشبخت هستن خیلی خوشحال میشم 

آخه من فکر میکنم حتی اگه اولش آقا مشکلی نداشته باشه بعدش کم کم زده میشه و بالاخره به روت میاره که این مشکلو داری 

ممنون عزیزم  وقتی میشنوم کسانی ام با این مشکل ازدواج کردن و خوشبخت هستن خیلی خوشحال میشم  ...

ببین گلم خیلی چیزا درونی هست طبق قانون جذب وقتی خود ادم ظاهرو قیافه و بیماریهاشو بپذیره توی دید دیگرانم بد جلوه نمیکنه

مثلا کساییو دیدی که صورت زیبایی ندارن ولی همه بهشون میگن جذاب بانمک تودل برو اینا باخودشون درصلحن وخودشونو پذیرفتن

وقتی انقد درصد بیماریت کمه انقدبرای خودت بزرگ جلوه ش نده این خانم که من میگم بیماری کل بدنشو گرفت اماانقد شوهرش دوسش داره و بهش اعتمادبنفس داده که الان فعالیت اجتماعی داره اعتمادبنفسش خیلی بالارفته ارامشش انقدزیاده وقتی باهات حرف میزنه میفهمی واصلااون بیماری براش معظل نیست

ازته قلبم ازخدامیخوام یه عشق و ازدواج عالی نصیبت کنه 🌺🌺

ببین گلم خیلی چیزا درونی هست طبق قانون جذب وقتی خود ادم ظاهرو قیافه و بیماریهاشو بپذیره توی دید دیگر ...

مرسی عزیزم 

سعی میکنم با خودم تمرین کنم که خودمو بپذریم و همینطوری دوست داشته باشم 

راهنماییت خیلی کمکم کرد ؛ الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده

آخه میترسم وابستگی ایجاد بشه و خودم اذیت شم  به خاطر همین میگم همون جلسه اول بگم

جلسه اول نگو بذار جلسه سوم بگو اونم میتونی به مادرت بگی بهش بگه بعدش اگه نظرش تغییر نکرد خودتم باهاش صحبت کنی یا اون جایی که دچار این مشکل رو عکس بگیری نشونش بدی

جلسه اول نگو بذار جلسه سوم بگو اونم میتونی به مادرت بگی بهش بگه بعدش اگه نظرش تغییر نکرد خودتم باهاش ...

آخه چون مادرش میدونه به نظرم همون جلسه اول بگم بهتره 

بعدا احتمال داره بگن چرا همون اول نگفتید