2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 57 پست
خانوادم میگن همچین کاری کن ولی به نظرم اولش بگم کافیه چون شرط اصلیه من صداقته خودم صادق نباشم ؟  ...

وقتی دیدی ظاهر براش مهم نیست بگو این مشکلو داری بالاخره قبلش یه شناختی پیدا کن که بدونی ظاهربین نیست 

نه نه همون جلسه اول بگید...بنظرم توضیح اضاف نمیخاد بگید مادرم به مادرتون گفتن در جریانن من این مشکلو ...

آهان ممنون 

میشه بگید چه چیزای دیگه لازمه بگم ؟ 

راستشو بخواید من تا حالا با هیچ پسری صحبت نکردم یه کم سخته برام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کی بیانش کنم همون اول صحباتامون یا بعدش ؟ بعد من اصلا نمیدونم تو این جلسه باید بهشون چی بگم ؟ چه سوا ...

خب نمی دونم رسمتون چطوره ولی خب یه جلسه ک با خودش تنها صحبت کردی بش بگو 

بگو که یه مساله هست که فکر کردم شاید واسه شما مهم باشه و اینه قضیه ...

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
اگه میشه کمکم کنید چون واقعا دارم دیوانه میشم  ناگفته نماند مادرم به مادرشون گفتن که من این بی ...

اگر خیلی کمه که مشکلی فکر نمیکنم ایجاد کنه.بعدش هم وقتی مادرش گفته خودم در میان میذارم.به نظرم بهتره وقتی که یکم جلو رفتید و دیدی باهم دارید اُکی می شید.اونجا می تونید خیلی کلی طوری انگار از قبل خبر داره.نظرش رُ بپرسید.البته این نظر شخصی منه.

خب نمی دونم رسمتون چطوره ولی خب یه جلسه ک با خودش تنها صحبت کردی بش بگو  بگو که یه مساله هست ک ...

آهان ممنون 

بعد دیگه چه سوالایی بپرسم 

لازمه از خصوصیات اخلاقی خودم بگم یا نه ؟

آهان ممنون  میشه بگید چه چیزای دیگه لازمه بگم ؟  راستشو بخواید من تا حالا با هیچ پسری صح ...

جلسه اول معمولا در مورد سن و تحصیلات و شغل طرف عقایدش ایناس...چیزای کلی مطرح میشه ... از جلسات بعدی کک کم وارد جزئیات میشن

اگر خیلی کمه که مشکلی فکر نمیکنم ایجاد کنه.بعدش هم وقتی مادرش گفته خودم در میان میذارم.به نظرم بهتره ...

مادرشون گفتن که من باهاشون صحبت کنم 

گفتن اگه خودشون بگن پسرشون چون منو ندیدن فکر میکنن خیلی زیاده

راه بدین خواستگارو اگه شرایط اولیه اوکی بود قبل نامزدی یه دوسه هفته ای باهم رفت وامد داشته باشین تو همین تایم بهش بگو قبل نامزدی ولی تو جلسه ی اول دوم خواستگاری حرفی ازاین موضوع نزن این نظر من نیست ازیه روانشناس پرسیدم بهم گفت چون منم یه مشکل کوچیک داشتم

کی بیانش کنم همون اول صحباتامون یا بعدش ؟ بعد من اصلا نمیدونم تو این جلسه باید بهشون چی بگم ؟ چه سوا ...

به نظرم ببین اول اصلا خودت یا اون دلتون به دل هم دیگه هست.اصلا  در مورد مسئله های مهم با هم تفاهم دارید بعد بگو.وگرنه شما از همون اول بگی بعد ببینی اصلا با هم تفاهم ندارید.بعد شاید با خودت بگی کاش نمی گفتم.نمیگم بذار آخر بگوها نه. بذار یه ذره با هم صحبت کنید ببینید اصلا باهم جور درمیاید.

تاجایی که من شنیدم این بیماری درمان داره شماکه خودت میگی مقدارشم کمه پس برو دنبال درمانش ازطب سنتی ...

من خیلی دنبال درمانش بودم اما اصلا درمان نشد چون درمان قطعی نداره و فقط هزینه زیادی گذاشتم رو دوش خانوادم 

اللنم دیگه بهش عادت کردم و باهاش مشکلی ندارم به طوری که دوساله اصلا پیگیرش نیستم هیچ درمانی ام نمیکنم

راه بدین خواستگارو اگه شرایط اولیه اوکی بود قبل نامزدی یه دوسه هفته ای باهم رفت وامد داشته باشین تو ...

آخه میترسم وابستگی ایجاد بشه و خودم اذیت شم 

به خاطر همین میگم همون جلسه اول بگم