2777
2789
عنوان

بچه ها چندماهگی به دنیا میان؟؟؟

3172 بازدید | 87 پست

میگم بچه ها ۸ ماه و خورده به دنیا میان یا تا آخرای ۸؟؟

یکی گفت حتی اگه ۸ ماه و ۱ روزت باشه میگن رفتی تو ۹

و بچه ها همون ۸ ماه و ۲۰ روز یا ۱۵ یا برا بعضیا تا ۸ ماه و ۳۰ روز یا بیشتر به دنیا میان و بیشتر از ۹ ماه و ۱ روز نمیشه

این درسته که بچه ها ۸ ماه و نیمه که بهش میگن ۹ به دنیا میان؟

یا من اشتباه میکنم و ۹ ماه و ۲۰ روز اینا به دنیا میان؟

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کاملش ۴۰هفته ست

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

کی گفته بیشتر از ۹ ماه و ۱ روز نمیشه؟

پسر من دقیقاااا ۹ماه و ۹ روز به دنیا اومد 

مادرشوهرم همش میگفت که پسراش ۹ماه و ۹ روز دنیا اومدن و اکثر پسرا اینجورین ولی دخترا  کمتر ۹ ماه دنیا میان 

من مسخره ش میکردم ولی دقیقا همون حرفش شد 

میگفتن ما آریایی هستیم عرب نمیپرستیم اما الان در کنار اعراب از حمله به ایران حمایت میکنن و خوشحالن به هرحال حلال زادگی قسمت هرکی نمیشه 😁.....نظام که هیچ ، حتی شعار هایمان را هم نتوانستید تغییر دهید ... لبیک یا خامنه ای❤ که آبراهام اومده بود نجاتتون بده؟! 😁 توهمی ها شبا بیاین تو خیابون ببینید چه خبره بعد حرف از ضعف ایران و ایرانی بزنید...