2777
2789
عنوان

بچه ها چندماهگی به دنیا میان؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3172 بازدید | 87 پست
فکرکنم از ۱۳ابان میتونی بری برای زایمان تا ۲۱ابان حد اخرشه  خودتم میتونه به دکترت بگی کدوم تار ...

مرسی گلممم♥️

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۲۵ روزه ان فکرکنم ۲۱ بهمن پریود شم

این ۲۵روزه بودنت به ماه بارداری خیلی کاری نداره ولی برای روز تخمک گذاریت که کیه مهمه

ان شاءالله همون روزی که میخوای نی نی به دنیا بیاد😍

این ۲۵روزه بودنت به ماه بارداری خیلی کاری نداره ولی برای روز تخمک گذاریت که کیه مهمه ان شاءالله همو ...

مرسی فداتشم

امیدوارم توهم زایمان راحتی رو سپری کنی

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
سال دیگه این موقع سنگین سنگینی و فقط لحظه شماری میکنی برای دیدنش😍😍

😂😂🥲

بعد گلم با ۱ بار یا ۲ بار اقدام میشه؟اگه مشکلی نداشته باشیم

چرا نشه من جفت بچه هام اولین ماه اقدام باردار شدم 

آها

خداحفظشون کنه😍

انشالله منم میخام بعد ۴ سال اقدام کنم به نظرت خوبه این فاصله؟؟

من دخترم سه سالو نیمش شد اقدام کردیم 

الان که خیلی خوبه هوای منو خیلی داری از روی شکمم به داداشش محبت میکنه ولی نمیدونم به دنیا بیاد چه اتفاقی در انتظارمه😅😅😅

ولی خیلی جاها خوندم بهترین اختلاف سنی چونبزرگه از ابو گل دراومده کوچیکه هم موقع  کلاس اول بزرگه  بشه از اب وگل یکم دراومده