2777
2789
عنوان

دوران عقد

747 بازدید | 53 پست

متنفرم از دوران عقد ... 

عین گوشت گوسفند قربونی هر کی میخاد تو رو بکشه یه ور ...

متنفرم از ازدواج تو ایران که همش خانواده ها میخان دخالت کنن ...

خسته شدم ،واقعا پشیمونم از ازدواج ، ای کاش ازدواج نمیکردم ...

ای کاش وقتی میتونستم مهاجرت کنم میرفتم ...

خسته ام از همه چی ...

باز میگن چرا ازدواج کم شده ، چرا جوونا نمیخان ازدواج کنن ...

من به این نتیجه رسیدم که اگه از اول خونه مادرشوهر کم بری و اصلاااااا شب نمونی خونشون این اتفاق نمیفته

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو‌زود برو خونت

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

کاملا درکت میکنم

من ۳هفتس عروسی کردم واقعا مستقل شدن ی مزه دیگه ای داره

دست راستم سر تو 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
دوران عقدخیلی مزخرفه درکت میکنم زود برو سرخونه زندگیت

مامان بابام مستاحری قبول نمیکنن

شوهرم زورش نمیرسه خونه بخره 

یه زمین گذاشته فروش که تو این وضعیت ملک فروش نمیره

خسته شدم ...

کلا ازواج مزخرفه چون انگار جنگه بعضی خانواده ها سعی میکنن به هر قیمتی طرف مقابلو تحقیر کنن بی ابرویی ...

دقیقا ازدواج من شبیه میدون جنگ شده هر کی یه ور میخاد بکشه دیه زورم نمیرسه واقعا