2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 53 پست
چرا گفتن امسال مهر عروسی بگیریم و بریم خونه مستاجری  که خانواده ام قبول نکردن ...  خانوا ...

وا چه حرفها خدا بهت صبر بده 

خوب وقتی اونا ندارن تو چیکار کنی چرا خون به جگر تو می کنند 

واقعا تنها قربانی دوران عقد دخترها هستند 

ای بابا 

هم مستاجری نمیخان ، هم میخان من زودتر برم خونه خودم و صبر هم نمیتونن بکنن

بخدا حس اضافه بودن دارم بعد دوماه اومدم و اینجوری باهام رفتار میشه

خیلی دلم گرفته دعام کن خواهش میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودشون 11 سال مستاجر بودن  اونم قدیم  از ما تو این دور و زمونه انتظار داریم بتونم خونه ب ...

واقعا من تعجب می کنم من فکر می کردم شاید چون به پدرت سخت گرفته شده الان داره به شوهر شما هم سخت می گیره 

امیدوارم خدا بهت رحم کنه آدم می مونه چی بگه از این طرز تفکر 

وا چه حرفها خدا بهت صبر بده  خوب وقتی اونا ندارن تو چیکار کنی چرا خون به جگر تو می کنند  ...

یعنی واقعا جز اعصاب خوردی و خاله زنک بازی هیچی نداره ... 

خون به دل شدم دیه واقعا

دیشب تا صبح از فشار روانی زیاد تا صبح همش کابوس و لرز داشتم دیه خسته شدم نمیدونم چرا خدا یه نگاهی بهمون نمیندازه ... دلم خیلی شکسته

یعنی واقعا جز اعصاب خوردی و خاله زنک بازی هیچی نداره ...  خون به دل شدم دیه واقعا دیشب تا صبح ...

واقعا درسته حرف تون بجای اینکه آدم لذت ببره مدام باید حرص بزنه 

سعی کن به فکر خودت باشی خودت رو آروم کنی این حرفها شونم به شوهرت منتقل نکنی تا عرصه برای خودت تنگ کنی واقعا شرایط سختی داری 

ب نظر من اگه زمین موقعیت خوبی داره صرفا برای خریدن خونه نفروشش، بعدا پشیمون میشی اون زمین ممکنه سالها بعد سود خیلی خوبی بهتون بده، ب نظرم فروش زمین برای خریدن خونه کار درستی نیست. بعدا میتونین از اون زمین اندازه چنتا خونه سود داشته باشید. 

من مشکل ندارم صبر کنم تا خونه خریده شه  چون خودمم الان تهران هستم بیشتر و درگیر درس اما بازار ...

چاره ای جز صبر ندارن هر چقدرم زور بزنن فایده ای نداره بنظرم نگرانن عقدت طولانی شده بعدا برات داستان نشه باور کن بعدا ازشون ممنونم میشی فقط ازشوهرت طرفداری نکن حلوشون حساس تر نشن چله ی بسم الله الرحمن الرحیم بگیر یا اینکه دعای سریع العجابه ی مقاتل بن سلیمان رو تو مفاتیح پیدا کن تو نت هرچی میزنی نیست تو خود مفاتیح هست میداش کن بلید بشینی یه بارکی صدتا بخونی ازش خیلیم کوتاهه مثلا تو یکساعت تموم میشه بشدت جواب میده یعنی اصلا دهنت باز میمونه بخدا دعاشم با الهی کیف ادعوک شروع میشه بخونش ان شاالله مشکلت حل بشه زمینو به قیمتش بفرشید زودتر خونتونو بخرید 

واقعا درسته حرف تون بجای اینکه آدم لذت ببره مدام باید حرص بزنه  سعی کن به فکر خودت باشی خودت ر ...

اینا رو به شوهرم نمیگم یعنی جز اینجا به هیشکی نمیگم بخاطر همین بی کسی که دلم بیشتر خونه

ب نظر من اگه زمین موقعیت خوبی داره صرفا برای خریدن خونه نفروشش، بعدا پشیمون میشی اون زمین ممکنه ساله ...

زمین خیلی خوبیه شمالم هستیم زمینا خیلی ارزش دارن اما خب شوهرم از همون اول گذاشتش فروش ، ولی بازار طرف ما کساده

چاره ای جز صبر ندارن هر چقدرم زور بزنن فایده ای نداره بنظرم نگرانن عقدت طولانی شده بعدا برات داستان ...

یه دنیا ممنونتم عزیزم حتما انجامش میدم ایشالله که هر چی میخای خدا بهت بده 

بهترین ها نصیبت ایشالله

یه دنیا ممنونتم عزیزم حتما انجامش میدم ایشالله که هر چی میخای خدا بهت بده  بهترین ها نصیبت ایش ...

امروز برم خونه مادرم اون کلیات داره حتما برات پیداش میکنم عکس میگیرم میفرستم یکم پیدا کردنش سخته شب برگشتم حتما برات میذارمش 

زمین خیلی خوبیه شمالم هستیم زمینا خیلی ارزش دارن اما خب شوهرم از همون اول گذاشتش فروش ، ولی بازار طر ...

اصلاااااا نفروشش دختر، فکر آینده و پیشرفتت باش. همه این جنگ و دعواها تموم میشه میره! بشین با شوهرت حرف بزن با مادرت اینا، مامان بابای منم زمین بابامو فروختن خونه گرفتن نمیدونی مامانم چقدررر پشیمونه و الان با اون زمین میشه سه چهارتا شبیه خونه مارو خرید. مستاجری سخته ولی اگه زمین موقعیت خوبی داره می ارزه ب سختیش. احساسی و بخاطر فشاری که روته تصمیم نگیر، عاقلانه فکر کن