2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 53 پست

عزیزم تاپیکاتو خوندم سعی کن هرجور هس بری خونه خودت هرچه زودتر حتی مستاجری خانوادتو راضی کن چون اینحوری هم دخالت های خانواده شوهرت از بین میره هم هردوتون به ارامش میرسین

دریا .... چه اسم قشنگی 🌊

سعی کن قلق شوهرتو به دست بیاری هر مردی یجوریه تا وابستگیش به خانوادش کم بشه مثلا اینقدر برای شوهرت کار بتراش که وقتی برای اونا نداشته باشه چون واقعا دارن سوء استفاده میکنن

دریا .... چه اسم قشنگی 🌊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینک عقدین و از هم دورین خوب نیس نیمی از مشکلاتت واسه همینه وقتی تو ی خونه باشین دیگ اختیار شوهرت با خودته اونا کم کم عادت میکنن که شوهرتو دیگ نیس

دریا .... چه اسم قشنگی 🌊

خودتم خرج نکن شوهرتو عادت بده برات خرج کنه منم اوایل شوهرم دلش نمیومد گرون چیزی برام بخره ولی من عادتش دادم الان مدل منو اینجوری میبینه که لباسای خوب میخرم هیچ وقتم شکایت نمیکنه

دریا .... چه اسم قشنگی 🌊
مامان بابام مستاجری قبول نمیکنن  خونه خریدنمون هم گیر فروش یه زمینه ... خسته شدم خدا هم یه ن ...

وای الان که خوندم اینو دیدم چقدر شبیه همیم ماهم عقدیم کلافه شدم از این دوران جهنمی خونه خودمون بخوایم بریم فقط زمینمون باید فروش بره از ته دلم دعا میکنم مشکلتون حل بشه