2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 53 پست
مامان بابام مستاحری قبول نمیکنن شوهرم زورش نمیرسه خونه بخره  یه زمین گذاشته فروش که تو این وض ...

واااای 

حالا این همه ادم مستاجرن تا اخذ عمرم شاید مستاجر بمونن

باید برن بمیرن؟

حالا یه چند سال برید مستاجری

ان شاالله زمینتوو با قیمت خوب فروش رفت خونه هم میخرید

کی اول زندگی همه چی داشته که شما داشته باشید؟

شوهرت درامدش خوبه؟

میتونه خونه کرایه کنه؟ مثلا یه خوابه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان بابام مستاحری قبول نمیکنن شوهرم زورش نمیرسه خونه بخره  یه زمین گذاشته فروش که تو این وض ...

وا چه حرفیه خوب شوهرت فعلا شرایط نداره مگه از اوضاع خبر ندارن زندگی ها واقعا سخت شده 

واااای  حالا این همه ادم مستاجرن تا اخذ عمرم شاید مستاجر بمونن باید برن بمیرن؟ حالا یه چند س ...

درامد شوهرم حوالی 12-13 عه، حدود چند پونصد تا هم پس اندازه خودشه از پس اجاره برمیایم اما خانوادم توقعاتشون بالاعه ، خیلی بالا خسته شدم از دستشون واقعا

بعد دو ماه اومدم خونه بودم خوابگاه انقد این یکی دو روز بهم فشار اومده که تمام مشکلات عصبی و معده ام برگشته

دقیقا ازدواج من شبیه میدون جنگ شده هر کی یه ور میخاد بکشه دیه زورم نمیرسه واقعا

انشاالله زودتر بری سر زندگیت راهت بشی از این قضایا 

من که هنوز بعد دوتا بچه درگیر این قضیه ام مادرشوهرم دور ازجونت باشه چهارتا سگ تر از خودش زاییده تا خانوادمو میبینن پاچشو نو میدرن اگر مادرم نبود الان قشنگ همونی میشد که مادرشوهرم میخواد  من تنهای تنها خودش یکسره تو خونم 

الان چهار سال پدر مادرم یه لیوان اب خونم نخوردن از دست این بی ابرو چون فقط میخواد خودش بیاد ولی مادرم چشمشو بسته انگار نه انگار درهفته روبار میرم خونشون کلی احترام میکنه به منو بچه هام یع بار اعتراص نکرده خداشاهده الهی خداخبرش بده 

وا چه حرفیه خوب شوهرت فعلا شرایط نداره مگه از اوضاع خبر ندارن زندگی ها واقعا سخت شده 

همه جور داریم سگ دو میزنیم ، منکر بعضی رفتارای اشتباه شوهرم نمیشم اما زورمونو زدیم ، حدود 500-600 میلیون پس انداز داریم اما کمه برای خرید خونه یا باید صبر کنیم یکم تا زمین فروش بره یا بریم مستاجری ... 

خانواده ام به هیج کدومش راضی نیستن

درامد شوهرم حوالی 12-13 عه، حدود چند پونصد تا هم پس اندازه خودشه از پس اجاره برمیایم اما خانوادم توق ...

شوهرت چی؟پدر شوهرت؟ اونا باید وارد عمل شن

بگن میخوایم عروسمونو ببریم 

حالا خونه هم میخرن 

نمیشه این جوونا بلا تکلیف بمونن تا خرید خونه

بایداونا بیان بگن میخوایم عروسمونو ببریم

به شوهرت بگو خسته شدی 

بگو  به خانوادش از طرف خودش بگه برید صحبت کنید تاریخ عروسی تعیین کنید من میخوام دست زنمو بگیرم ببرم سرخونه زندگیم

خونه هم میخرم و از همه بیشتر به فکرشم 

انشاالله زودتر بری سر زندگیت راهت بشی از این قضایا  من که هنوز بعد دوتا بچه درگیر این قضیه ام ...

خدا خیر بده به مادرت، 

من بعد از دو ماه از خوابگاه برگشتم خونه ، به خدا از لحظه ای رسیده بودم مادرم فقط داشت بهم بد و بیراه میگفت

خسته اومدم، گفتم حداقل یه هفته مراعاتمو میکنن

بدبختی اینه من تا دو سال دیه تهرانم و درگیر درس اصن نیستم که بخام برم خونه خودم 

خسته شدم واقعا 

من از خانواده شوهرم راضی نیستم ولی خوب سعی میکنم حد و حدود و حفظ کنم تا جای ممکن برای من اختیار داری نکنن اما مادر خودمم انگار مادرشوهره

همه جور داریم سگ دو میزنیم ، منکر بعضی رفتارای اشتباه شوهرم نمیشم اما زورمونو زدیم ، حدود 500-600 می ...

میدونم الان توچه برزخی هستی ولی خواهشن سر خونه خریدن بذار حرف خانوادت بشه یکم تحمل کن بعد عروسی پشت گوشتو دیدی خونه هم دیدی 

همه جور داریم سگ دو میزنیم ، منکر بعضی رفتارای اشتباه شوهرم نمیشم اما زورمونو زدیم ، حدود 500-600 می ...

مگه همه اول زندگی همه چیز دارن ؟ بشین باهاشون صحبت کن ، بگو شوهرم داره تلاش می کنه فعلا اوضاع اقتصادی خرابه

شوهرت چی؟پدر شوهرت؟ اونا باید وارد عمل شن بگن میخوایم عروسمونو ببریم  حالا خونه هم میخرن  ...

چرا گفتن امسال مهر عروسی بگیریم و بریم خونه مستاجری 

که خانواده ام قبول نکردن ... 

خانواده ام گفتن هر وقت خونه خریدین عروس و میبرین ....

میدونم الان توچه برزخی هستی ولی خواهشن سر خونه خریدن بذار حرف خانوادت بشه یکم تحمل کن بعد عروسی پشت ...

من مشکل ندارم صبر کنم تا خونه خریده شه 

چون خودمم الان تهران هستم بیشتر و درگیر درس

اما بازار ملک کساده زمینی که فروش گذاشتیم باید براش مشتری بیاد 

اما خانواده ام نمیخان صبر هم بکنن

مگه همه اول زندگی همه چیز دارن ؟ بشین باهاشون صحبت کن ، بگو شوهرم داره تلاش می کنه فعلا اوضاع اقتصاد ...

خودشون 11 سال مستاجر بودن 

اونم قدیم 

از ما تو این دور و زمونه انتظار داریم بتونم خونه بخریم اونم زود زود