2777
2789
نه عزیزم کیت ایدزو نشون میده و نه hiv توصیه میکنم ازمایش خون بده

سلام شرمنده عزیزم من کیت تست رفتم بلد نبودم تو خونه از همه انگشتام خون گرفتم بازمچاهکشو نتونستم درست خون بریزم یک خط پررنگ یه خط محو انداخت 

فوری رفتم مرکز امام خمینی تست دادم منفی شد 

دیگه منفیه وسواس گرفتم 

من وسواس دارم برا همین تست دادم رابطه پر خطر یا چیز دیگه ای نبوده 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام من یک ماه بعد از رابطه تست اچ ای وی دادم و جواب 0.07بود یعنی منفیه؟

بله

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ببخشید یک سال بعد از رابطه

سلام عزیزم خوبید یه سوالی داشتم

من دو سال پیش با یه پسری رابطه داشتم 

اولین بار ببخشید به صورت لاپا و چند هفته بعد دخول انجام شد از روی کاندوم

روی آلتش چند تا چیز بود بهش گفتم چیه گفت همین امروز شیو کردم تازه در اومده وسط التش بود اونا تا پایین تر

و چندین بار رابطه دهانی هم انجام دادیم

یعنی ممکنه زگیل گرفته باشم؟ 

تو این دوسال فقط اطراف واژنم سه چهار تا زگیل زد که

یعنی یکی میزد بعدش فوری میکندم🥺

شرایط ازمایش رو ندارم اصلا

دارم سیستم ایمنیم رو تقویت میکنم فقط تأثیر داره؟

تروخدا جواب بدید تو این دوسال یه خواب خوش ندارم از استرس

ببخشید یک سال بعد از رابطه

بله

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

سلام عزیزم خوبید یه سوالی داشتممن دو سال پیش با یه پسری رابطه داشتم اولین بار ببخشید به صورت لاپا و ...

ن اثر نداره حتما باید تایپ هاش مشخص باشه و طبق اون برنامه درمانی پیش برید با کندن ک چیزی پیش نمیره اگر باکره نیستین حتما پاپ اسمیر hpv تاپینگ بدین اصلا پشت گوش ننداز خدایی نکرده براحتی رحمو دهانو سرطانی میکنه زگیل اگر تایپتون پر خطر باشه همون لحظه باید کلوپوسکوپی بدین ک پیشرفت نکنه

نههه من نمیدونم دارم یا نه، میگم به نظرتون زگیله رو دارم؟ یعنی تو بدنم هست؟

خب مگه نگفتی زگیل میزدی میکندیش خب اره هست دیگه 

ی دونه خیلی کوچولو بعد کندم بعد یکی دیگ در اومد اونم کندم دیگه در نیومد؟ نوع پر خطرشه؟ تو این دوسال ...

معلوم نیست تا ازمایش ندی مشخص نمیشه چندسالته 

چنوقت پیش همکارم مراجع ۲۳ ساله داشت ک دیگه دیر شده بود...

یعنی چی؟من ۱۸

ین زودتر باید ازمایش بدی نوعش مشخص شه

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز