2789
مثل چی دیگه؟

پاپیلوما hpv کلادمیا سوزاک هپاتیت و...

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

🟡درمان و کنترل قطعی بیماری ایدز و HIV :

♦️جدیدترین و بهترین راه درمان ایدز

♦️به دو روش با دارو و بدون دارو

بدون هیچ گونه عوارض ❗

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل

شماره ی تماس :

09367461816

سلام خوبین؟ نمیدونم هنوز تو این اک هستین یا نه  دکتر هستین؟ سوالی داشتم ازتون

بپرس عزیزم من دانشجو دکترام تو بهداشت کار میکردم 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بپرس عزیزم من دانشجو دکترام تو بهداشت کار میکردم 

مرسی . موفق باشین ✨

راستش سوالم اینه ویروس اچ ای وی ازمایش یکی بخاد بده که کسی متوجه نشه ، مخصوصا بیمه داره و پیامکش به خانوادش میره ...

یکی گفت بهم که به صورت بدون دفترچه ازاد ازمایش بده..اونوقت ، خوبه؟ هزینه رو شما میدونی؟

سابقه اینا براش بد نشه؟؟ مثلا بخاد ازدواج کنه ...

مرسی بازم😅😁😁

مرسی . موفق باشین ✨ راستش سوالم اینه ویروس اچ ای وی ازمایش یکی بخاد بده که کسی متوجه نشه ، مخصوصا ب ...

نه عزیزم برات سابقه نمیشه میتونی ازاد یا با بیمه بدی در هرصورت ابتلا ب اچ ای وی رو گفتن حتا ب همسر طرف هم نگید چ برسه ب خانواده بخواد پیامک بره بی هیچ ترسی برو ازمایش بده توی مرکز بیماری های رفتاری یا بهداشت رایگانه بیرون ازاد هم معمولا کیتشو داشته باشن قیمت زیادی نداره

نه عزیزم برات سابقه نمیشه میتونی ازاد یا با بیمه بدی در هرصورت ابتلا ب اچ ای وی رو گفتن حتا ب همسر ط ...

سلام ببخشید یه سوال داشتم اگر جواب بدین ممنون میشم خیلی نگرانم.این کیت هایی که تو مراکز بهداشت باهاش آزمایش میگیرن اگر فردی بعد از ۱۹ روز پس از احتمال ورود ویرویس ب بدنش این تست رو بده جوابش درست در میاد؟

سلام ببخشید یه سوال داشتم اگر جواب بدین ممنون میشم خیلی نگرانم.این کیت هایی که تو مراکز بهداشت باهاش ...

نه عزیزم کیت ایدزو نشون میده و نه hiv توصیه میکنم ازمایش خون بده