2777
2789
عنوان

برگه سلامت

| مشاهده متن کامل بحث + 2830 بازدید | 97 پست
اره دروغه ولی عقل ندارن که  اون کسی که دوسش داشتم اصلا مثل این نبود 😭😭😭😭 از این حرفا نمیزد ...

فقط مرگه که چاره نداره نمیتونی بهم بزنی؟ممکنه بعدا پشیمون بشی که دیگه دیره البته اگه اون پسره هنوز پشتته

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
ن آخه من قبلا خورده بودم زمین توهم داشتم پاره شده دیگ نگران بودم نامم شوهرم هنوز نمیدونم گرفتم چون ع ...

من ک مانع نبود درد نداشتم خون نیومد اصلا 

شوهرم حتی نگفت چیزی 

واقعا متاسفم از برخورد همچین نرایی ک خون براشون مهمه اینا از حیوون هم پست ترن

چجوری ب خودت اجازع داده تو پریودی رابطه داشته باشی واقعا ب خودت ظلم کردی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم برگه سلامت و گواهی بکارت واین چیزا درسته ولی بعضی دکترا تشخیصشون مزخرفههههه من رفتم گواهی بگیر ...

😂😂😂 خاک تو سر دکتر  اره استرس آدمو میکشه

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

بگو جدیدا شوهر هم معاینه میکنند توام بیا منم بدونم

اگر گفت آررره رابطه  قبلی داشتم بگو بی چاره ما زنا

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ❤دعای فرج بخونیم امام زمان عج شاد شه❤      لینک حذف تاپیک                                       بسم الله الرحمن الرحیم اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ🙏💐
خجالت نداره وقت بگیر برو :( دو تا برگه تایید هم بهت میده یکی برای خودت یکی برای همسرت  ترجیحا ...

نزدیک مراسم ازدواج  (ی هفته به ازدواج )اینکارو انجام بده تا اگر دکتر غیر عمد دچار قصوری شد براتون مشکلی پیش نیاد 

ای پرچمت ما را کفن ⚘ایران من ⚘هرکس در گِل آلود کردن امنیت این کشور نقش داشته در ریختن خون های مردم بی دفاع و بی گناهی که در شاهچراغ به شهادت رسیدن هم نقش داردو سهیم هست 

ادمی که در این حد شعور نداره وای به حال بقیه چیزاش 

اگه معاشقه انجام بشه و خشکی وجود نداشته باشه به احتمال زیاد هیچ خونی وجود نداره بعدم حتما میخواد کلی انگ بهت بزنه 

واقعا برای مغز های پوسیده 

اینجانب جومونگ سه بار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید        فقط بخاطر مردم چوسان جدید نی نی سایت برگشتم 😎      
فقط مرگه که چاره نداره نمیتونی بهم بزنی؟ممکنه بعدا پشیمون بشی که دیگه دیره البته اگه اون پسره هنوز پ ...

😭😭😭  فقط  ای کاش با یکی از دختر خاله‌ام نامزد کنه لااقل میتونم گاهی ببینمش 😭😭😭😭 میدونم اگه خبر ازدواجشون بشنوم میمرم 😭😭😭😭 ولی چاره ای ندارم 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

من ک مانع نبود درد نداشتم خون نیومد اصلا  شوهرم حتی نگفت چیزی  واقعا متاسفم از برخورد هم ...

برای خودم بود بعدم سیکل پنج خون ازبین میره من آرزو داشتم خون ببینم وخب خون مربوط به پریود نبود خون بکارت اومد اخر

😭😭😭  فقط  ای کاش با یکی از دختر خاله‌ام نامزد کنه لااقل میتونم گاهی ببینمش 😭😭😭😭 مید ...

آشناست یا غریبه؟

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
من نمیخوام خودمو براش ثابت کنم میخوام تنهایی برم دکتر  اون اصلا نمیدونه

نمیفهمم واقعا ولی برای دل خودت اگه میخوای بری که بدونی چه نوعی هست یا نیست یا هر چیزی که هیچی. ولی بعدش نباید بری  بگی اره رفتم سالم بودم چون اصلا توهین به خودته  اصلا نمیتونم درک کنم که پسر خاله بیاد اینو بگه خب شک داشتی که کسی که مجبورت نکرده بیای منو بگیری هری

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎
برای خودم بود بعدم سیکل پنج همه چی ازبین میره من آرزو داشتم خون ببینم وخب خون مربوط به پریود نبود خو ...

😑😑😑😑😑😑😑😑

حرفم نمیاد 

آرزو داشتی خون ببینی🚶‍♀️😕🙇‍♀️

تو ارزو داشتی خون ببینی دیگ ب شوهرت حق میدم بهت شک کنه و تو استرس داشته بودی 

اصن چقد فرهنگا فرق میکنه اینجا 

کدوم استانی؟