2777
2789
عنوان

برگه سلامت

| مشاهده متن کامل بحث + 2830 بازدید | 97 پست
میخوام این نگرانیم رفع  بشه 🖤🤦🏻‍♀️😐😐😐

خیلی برای امضات ناراحت شدم ایشالا خوشبخت بشی و بتونی گذشته رو فراموش کنی آجی

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه مجبورید با همچین آدمایی ازدواج کنید؟! همچین چیزی وجود نداره و اینا همش دروغه 

اره دروغه ولی عقل ندارن که 

اون کسی که دوسش داشتم اصلا مثل این نبود 😭😭😭😭 از این حرفا نمیزد که عین خودم بود ولی این پسرخاله خیلی گرازه

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

بله 💔😭😭😭 

عقد کردی و الان ازت برگه سلامت میخوان😂😂😂بابا اینا یا خیلی زرنگن یا خیلی اسکولن  بعد چرا با همچبن ادمایی ازدواج میکنید خداییش چرا باید خودتونو به همچین ادمایی ثابت کنید اصلا

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎
اصن یه چیزی پرده معلومه تونمیره آلت لازم نیست بری دکتر قشنگ یه مانعی هست

ببین 

خب یبار با اینه دیدم یه گوشتی جلو بود 

اجازه نمی‌داد چیزی بره داخل 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

😑😲 خدایا منو بکش  راس میگی  چرا با همچین پسرایی ازدواج میکنین ؟

ن آخه من قبلا خورده بودم زمین توهم داشتم پاره شده دیگ نگران بودم نامم شوهرم هنوز نمیدونم گرفتم چون عصبانی می‌شد نگرانی خودم بود ولی خب درآخر خون اومد و قشنگ یه مانعی بود

اره دروغه ولی عقل ندارن که  اون کسی که دوسش داشتم اصلا مثل این نبود 😭😭😭😭 از این حرفا نمیزد ...

ازدواج اجباری رو قبول نکن

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
عقد کردی و الان ازت برگه سلامت میخوان😂😂😂بابا اینا یا خیلی زرنگن یا خیلی اسکولن  بعد چرا با ه ...

من نمیخوام خودمو براش ثابت کنم میخوام تنهایی برم دکتر 

اون اصلا نمیدونه

عزیزم برگه سلامت و گواهی بکارت واین چیزا درسته ولی بعضی دکترا تشخیصشون مزخرفههههه من رفتم گواهی بگیرم گف نوعش جوریه که ممکنه اصلا خون نیاد به احتمال زیاد اگرم بیاد درحدیکی دوقطره کوچیک بعدگف اگه به مشکل خوردید فردای عروسی شوهرتو بیار من باهاش مشاوره کنم منم مثل تو همش استرس داشتم و پسرامیگن بعضیاشون مهم نیست واینا ولی به نظرمن برا همشون مهمه ودنبال اینن که خونربزی داشته باشه منم شب عروسیم به خاطر حرف دکترداشتم سکته میکردم که خون نیاد واینا ولی یه جوریییی خون اومد که خودم وحشت کردم جوری شد که فک کردم پریود شدم دراین حدبه خاطر این میگم خیلی به حرف دکترام اعتبارنبست

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

مطمئنی؟ اون جلو چیزی نیستا

نه یکم عمیق نگاه کردم ولی چیزی نفهیدم 

من کا دکتر نیستم باید برم دکتر 💔🤦🏻‍♀️