2777
2789
عنوان

برگه سلامت

| مشاهده متن کامل بحث + 2830 بازدید | 97 پست
خیلی برای امضات ناراحت شدم ایشالا خوشبخت بشی و بتونی گذشته رو فراموش کنی آجی

مرسی همچنین 💜💜💜

خیلی برام سخته خدا کنه فراموشم بشه

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

چقدر بد  سرگذشتی مشابهه داشتم اما دوران نامزدی قبل عقد با هزاران مکافات بهم زدم

😭😢😢😢😢😢😢💔

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

؟ متوجه صورتکتون نشدم 

فکر کردم اشتباه ریپلای کردی عزیزم 

بله شما درست میفرمایید اما اگر به دکتر متخصص خوب مراجعه کنن امکان چنین خطایی تقریبا صفره 

در رابطه با زمان نامه هم خدایی نکرده اگر برای دادگاه قرار باشه استفاده بشه دادگاه نامه یک روز قبل عقد به بعد رو قبول میکنه نه قبل ترش رو    

امضاتو خوندم نشد نمیشه یه چیز مسخره است بعد جالبه میگی برگه سلامت میخوان ازت اونم خانواده خاله ات😂ا ...

دقیقا 😭😭😭😭 فقط  یه راهی داره اینه که نامزدم بمیره اون وقت من به عشقم میرسم

فکر کردم اشتباه ریپلای کردی عزیزم  بله شما درست میفرمایید اما اگر به دکتر متخصص خوب مراجعه کنن ...

بله چون دیدم برای کسی چنین مشکلی بوده  گفتم در جریان باشن که مشکلی پیش نیاد 

ای پرچمت ما را کفن ⚘ایران من ⚘هرکس در گِل آلود کردن امنیت این کشور نقش داشته در ریختن خون های مردم بی دفاع و بی گناهی که در شاهچراغ به شهادت رسیدن هم نقش داردو سهیم هست 
سعیکن فراموشش کنی برو پیش مشاور

خانوادم نمیزارن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ برم پیش مشاور  مشاور باید چند جلسه برم 

آره، من با یه دکتر زنان خیلی خیلی معروف تو شهرمون آشنام. به من می‌گفت تو این 15 سالی دکتر زنان بودم ...

دقیقاااااااااااااااااا همینه 

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️