2777
2789
عنوان

برگه سلامت

| مشاهده متن کامل بحث + 2830 بازدید | 97 پست
من خون نداشتم حتی یه قطره ولی درد و فشار داشتنم 

اخه درد که داره شوهرت چه خوبه 💜 خوشبخت بشید اگه این شوهر بی عقل من بود میگفت تو خرابی 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

از کجا بدونیم دکتر معتمد پزشکی قانونی هست یا نه

تحقیق کنید توی شهرتون بپرسید 

مثلا توی مشهد دکتر سکینه بزمانی پزشک معتمد هست و متخصص زنان مطبش هم چهارراه دکتراست خیابون جم نزدیک بیمارستان امام رضا   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الکی بهش بگو حالم خوب نیس بریم دکتر.برو دکتر زنان معاینه ک کرد همسرت رو صدا کن بیاد داخل و براش توضی ...

آره درسته

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

تحقیق کنید توی شهرتون بپرسید  مثلا توی مشهد دکتر سکینه بزمانی پزشک معتمد هست و متخصص زنان مطبش ...

مرسی عزیزم از توضیحت

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون
نمیفهمم واقعا ولی برای دل خودت اگه میخوای بری که بدونی چه نوعی هست یا نیست یا هر چیزی که هیچی. ولی ب ...

نه واسه خودم میخوام برم 

استرس دارم 

چند باری گفت  وقتی برا اولین بار آدم رابطه داشته باشه خون میاد

نه واسه خودم میخوام برم  استرس دارم  چند باری گفت  وقتی برا اولین بار آدم رابطه داش ...

با گوگل اشناش کن 

یا بگو تو ک از سیستم بدن زنا کامل اطلاع نداری گوه خوردی زن گرفتی 

زبون ندارین نه؟

اخه درد که داره شوهرت چه خوبه 💜 خوشبخت بشید اگه این شوهر بی عقل من بود میگفت تو خرابی 

ممنون ان شاءالله شماهم خوشبخت بشید و هرچی خیره قسمتت بشه گلم و دچار مشکلم نشید سر این مساله

؟ متوجه صورتکتون نشدم 

ای پرچمت ما را کفن ⚘ایران من ⚘هرکس در گِل آلود کردن امنیت این کشور نقش داشته در ریختن خون های مردم بی دفاع و بی گناهی که در شاهچراغ به شهادت رسیدن هم نقش داردو سهیم هست 
آشناست یا غریبه؟

پسر عموی بابا بزرگم میشه 

سنش کمه ۲۳ سالش 

ولی نمیشه وقتی ازدواج کنم برم خونشون یا جایی ببینمش 

ولی اگه با دختر خالم نامزد کنه میتونم ببینمش 

عزیزم برگه سلامت و گواهی بکارت واین چیزا درسته ولی بعضی دکترا تشخیصشون مزخرفههههه من رفتم گواهی بگیر ...

آره، من با یه دکتر زنان خیلی خیلی معروف تو شهرمون آشنام. به من می‌گفت تو این 15 سالی دکتر زنان بودم فقط نامه بکارت دو نفر رو امضا نکردم اونها هم ضایع بود که حداقل شب قبلش رابطه داشتن، بقیه رو امضا میکردم چون اصلا به هیچی دقت نمیکردم 

من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

با گوگل اشناش کن  یا بگو تو ک از سیستم بدن زنا کامل اطلاع نداری گوه خوردی زن گرفتی  زبون ...

😂😂😂 خدایا اون گرازه میگه با گوگل اعتماد ندارم دروغ میگه گوگل خدا نمیدونم چکارش کنم

پسر عموی بابا بزرگم میشه  سنش کمه ۲۳ سالش   ولی نمیشه وقتی ازدواج کنم برم خونشون یا ...

بهتره کلا دیگه فراموشش کنی و نبینیش،، 

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔