2777
2789
عنوان

خاطره هدیه عقد و پاگشایی

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی زبون نداشتی بگی،باید خرج عقدو به پدرم برگردونم.هرچقدر موند طلا میخرم

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  
خاک برسرشون بکنم خسیسارو

اونم مادر شوهرم چند بار تاکید کرد حتما اومدنی پولارو بیار عید 98 بود اونم کل بود 560 هزار تومن بود هااا میلیونی نبود خوبه😂

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
بهترین کارو کرده اگه به قبل ب میگشتم اینکار میکردم

من به شوهرم گفتم بریم محضر یه عقد محضری داشته باشیم.یعنی داشت خودش جر میداد نههه ما رسم داریم و از این حرفا عروسیمون مادرشوهرم میخواست از زیرش شونه خالی کنه گفت کروناس کی جشن میگیره

تو مردونه هم برادر شوهرم دنبال شوهرم میدویید

شب حنا بندون همسرم رقصید شاباشارو جم کردن دادن پدر شوهرم اونم قشنگ نیست نابودشون کرد کلا. 😂😂خوبه هزینه عروسیم شوهرم داده بود

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
بخدا دوست خودم کار خوبی کرد  خرید عقد و عروسی رو انجام داد دوتا عکس بالباس عروس گرفت  و ...

اخه من خیلی خودم دوس داشتم عروسی بگیریم ولی عروسی گرفتن چ عروسی چون تو ی شهر دیگه ازدواج کردم خوانواده خودمو تو تالار دعوت نکرده بودن خونواده منم بهشون خیلی برخورد نیومدن حتی بخاطرا من تو تالار روز عروسی هر دختری بهترین روز زندگیشه ولی واس من بدترین بود از بس ک خونواده شوهرم بی محلم کردن اونجا مونده بودم تنها الان دلم نمیخواد فیلمای عروسیمو ببینم 

اسی زبون نداشتی بگی،باید خرج عقدو به پدرم برگردونم.هرچقدر موند طلا میخرم

من خیلیی اشتباهات مرتکب شدم بابت مسائل مالی.اگه به قبل برمیگشتم اشکشون درمیاوردم

اخه من خیلی خودم دوس داشتم عروسی بگیریم ولی عروسی گرفتن چ عروسی چون تو ی شهر دیگه ازدواج کردم خوانوا ...

آخه بعضی جاها خانواده عروسی عروسی دعوت نمیکنن 

ولی چه بد 

خوب تو هم محلشون نمیکردی