2777
2789
عنوان

خاطره هدیه عقد و پاگشایی

979 بازدید | 66 پست

با هزینه پدرم جشن نامزدی و عقد گرفتیم اونم متاسفانه سنگ تموم گذاشتم ازطرف شوهرم هیچکس شاباش ندادیعنی داد اما دوتومنی یا نهایت پنج تومنی ولی از طرف من زیر ده تومن ندادن مادرشوهرم فرموده بود با شاباشاتون النگو بخرین واسه عروس خلاصه با پول های خودم برام النگو خریدن اما به اسم هدیه دادن خودشون تموم شد..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂پولای عید دیدنی منو چی میگی گرفتن یکمم شوهرم گذاش روش دادن النگو برام. 😂😂

تازه این یادم رفت شب حنا بندون برا من حنا اوردن حین رقص منو شوهرم یکی اومد کیف همسرمو برد برا مادر شوهرم از توش پول برداشت شاباش داد🤣🤣🤣. 

تازه روز عروسیم شاباش امون کلا معلوم نشد چی شدن😂😂‌

تازه پا گشا هم هی‌چ‌ی ندادن. ‌

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

بسم الله رحمن الرحیم

700شاباش جمع کردم سال 98 اونم از فامیلای شوهرم تا ی هفته ناراحت بودن چرا ندادم بهشون

سر یکی از عید دیدنی هام 2هزار تومن ناقابل سال 94از فامیلشون ک زیاد تعریف می‌کردند گرفتم در حد تیم ملی فقط می‌خندیدم

زیاده واسه اینکه بگم

منم جشن عقدم بهم پاگشا هیچی ندادن😁 ولی شوهرم ی عالمه پول میریخت رو سرم مادرشوهرم داشت سکته میکرد از ...

خیلی جالبه که شاباش میدادن خواهرشوهرم با کیسه شاباش دنبالم میدویید قشنگ

😂😂پولای عید دیدنی منو چی میگی گرفتن یکمم شوهرم گذاش روش دادن النگو برام. 😂😂 تازه این یادم رفت ش ...

اینو یادم رفت بگم بد تالار ک اومدیم خونه اول رفتیم خونه مادر شوهر اونجا فیلم بردار ب پدر شوهرم که خودشو زده بود کوچه علی چپ گف هدیه عروس و بدید بشینه اونم یه ده هزاری داد بهم 😂😂😂جلو کل فامیلا های منو خودش عروسیمون سال 98 بود منم 10 هزاریو انداختم زمین ب شوهرم گفتم ب بابات بگو اینو بندازه صدقه. 

جای خنده دارش اونجا بود زنعموی همسرم خیلی اهل شوخی و خندس اومد پول از وسط برداشت داد فیلم بردار🤣🤣

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

بخدا دوست خودم کار خوبی کرد 

خرید عقد و عروسی رو انجام داد دوتا عکس بالباس عروس گرفت 

و رفتن مشهد 

جون میدونست رسم و رسومات خانواده شوهرش مزخرفه به خودش اعصاب خوردی نداد 

اولین ماهگرد بعد عروسیش تو خونه خودش به خانواده دوطرف شیرینی و شام داد 

2790
2778
2791
2779
2792