2777
2789
عنوان

سوال

199 بازدید | 21 پست

سلام. بچه ها اگه دوست. پسرتون که چندین سال با هم بودین ازدواج کنه چی کار می کنین. البته قصد ازدواج هم نداشته باشین. 

من سه ماه پیش دوست پسرم ازدواج کرد حالم خوب نشده هنوز. افسرده شدم. یهو خبر ازدواجشو بهم داد. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی رابطه تعیین تکلیف نمیشه اینجوری میشه زمان درست میکنه همه چی رو برو سراغ کارهایی که قبلا از انج ...

سر کار می رم. باشگاه می رم. ولی بازم فکرم مشغوله. نصف شب از خواب می پرم بغض می کنم. 

وقتی رابطه تعیین تکلیف نمیشه اینجوری میشه زمان درست میکنه همه چی رو برو سراغ کارهایی که قبلا از انج ...

بدون اینکه به من احساس مسئولیتی داشته باشه رفت سراغ یکی دیگه. وقتی یکیو وابسته می کنی در مقابلش مسئولی. ولی اون........ 

سر کار می رم. باشگاه می رم. ولی بازم فکرم مشغوله. نصف شب از خواب می پرم بغض می کنم. 

میدونی عزیزم برای اینه تو خودتو یک بازنده میدونی 

درصورتی که اینطوری نیست تو یک برنده ای

اولش به خاطر اینکه از این اشتباه درس بزرگی گرفتی که چندسال بی خودی مطل کسی نشی

دومش به خاطر اینه که هرکسی میگه عاشقتم و فلان نیست و نباید باور کنی تا زمانی که ثابت میکنه

سوم اینکه اون به تو خیانت کرد خب چه بهتر الان سر زندگی میرفتی خیانت میدید حالت خیلی بدتر از الان بود

چهارمش باعث پختگی تو شده این اتفاق میدونی چرا ؟ اینو همیشه یادت باشه دردی که تورو نکشه قوی ترت میکنه  

خداروشکر کن بگو خدایا شکرت هرچی تو حکمتته

میدونی عزیزم برای اینه تو خودتو یک بازنده میدونی  درصورتی که اینطوری نیست تو یک برنده ای &nbs ...

ولی به نظر خودش کار اشتباهی نکرده. چون می گه ما قول و قراری نداشتیم. ولی من حس می کنم مثل یه دستمال کاغذی کثیف منو انداخت دور. رفت با یک  نو. بدون اینکه به من بگه شماره شو عوض کرد و بعد دو هفته که شمارش خاموش بود اومد گفت ازدواج کرده. منم مبهوت. 

ولی به نظر خودش کار اشتباهی نکرده. چون می گه ما قول و قراری نداشتیم. ولی من حس می کنم مثل یه دستمال ...

مهم نیست تو به اونجاهاش فکر نکن 

دل شکستن تاوان داره دخترجون چرخ روزگارم بدجور میچرخه 

مطمعن باش جواب کارشو میبینه تو فقط به خدا بسپار

مهم نیست تو به اونجاهاش فکر نکن  دل شکستن تاوان داره دخترجون چرخ روزگارم بدجور میچرخه  م ...

نه خدا نه روزگار هیچ کاری نمی کنن. هیچ کاری. اگه آدم انتقام گرفت گرفت وگرنه هیچی. واقعا به نظر شما چرخ روزگار و این حرفا راسته؟ 

نه خدا نه روزگار هیچ کاری نمی کنن. هیچ کاری. اگه آدم انتقام گرفت گرفت وگرنه هیچی. واقعا به نظر شما چ ...

اره عزیزم معلومه که درسته تو نمیبینی جواب کاری که باهات کرد شاید حتی نفهمی چی سرش اومده اما واقعا یه روزی یه جایی جواب میگیره

کسی رو میشناسم مثل تو بود پسره رفته بود زن گرفته بود و این دختر بنده خدا دلشکسته بوده بود

تا اینکه بعد یه سال پسره در به در دنبال شماره دختره میگیرده و پیداش میکنه

میگه تو رو به خدایی که بالا سرته منو ببخش من بچه دار شدم و بچه ام مشکل داره منو ببخش شاید خدا رحمی به بچم کرد و حالش خوب بشه

اینطوریه عزیزم اینجوری فکر نکن انتقام فکر پلیدیه 

یه خدا هست همه چی رو میبینه بسپارش به همون بالایی

اره عزیزم معلومه که درسته تو نمیبینی جواب کاری که باهات کرد شاید حتی نفهمی چی سرش اومده اما واقعا یه ...

دیگه چه فرقی می کنه برا من. ولی من وقتی فکر می کنم الان با اون داره خوش می گذرونه حالم بد میشه. وقتی فکر می کنم 24 ساعت یکی دیگه پیششه حالم بد میشه. می گفت دیگه از زندگی تنهایی خسته شده بودم چون می خوام یکی باشه خونه رو جمع کنه و........ مثلا برای اینکه دلم بیشتر از این نشکنه تا بیست روز پیش هرازگاهی زنگ می زد بهم باهام حرف می زد. ولی الان بیست روزه خبری نیست ازش 

دیگه چه فرقی می کنه برا من. ولی من وقتی فکر می کنم الان با اون داره خوش می گذرونه حالم بد میشه. وقتی ...

چطور پذیرفتی که بهت زنگ بزنه دختر یکم خودتو جمع کن خوبه ادم یکم غرور داشته باشه اخه ادم اینقدر وابسته همسرش نمیشه که وابسته ی حس اشتباه شدی این اسمش عشق نیس تو فقط بهش اعتیاد پیدا کردی 

چطور پذیرفتی که بهت زنگ بزنه دختر یکم خودتو جمع کن خوبه ادم یکم غرور داشته باشه اخه ادم اینقدر وابست ...

و

فقط یه سوالی برام پیش اومده. آدم یه مرغ هم داشته باشه بهش وابسته میشه و نمی تونه راحت ترکش کنه. اون چجوری تونست به راحتی بکنه از من بره با یکی دیگه. این اذیتم می کنه. چجوری می تونه من که رفیق قدیمیش بودمو با این همه خاطره تنها بذاره. هشت سال کم نیست. یه عمره. 

و فقط یه سوالی برام پیش اومده. آدم یه مرغ هم داشته باشه بهش وابسته میشه و نمی تونه راحت ترکش کنه. ...

اصلا می تونه با اون خوش باشه؟ یاد من نمی افته؟