2777
2789
عنوان

بچه ۵ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 56 پست
منم یه پسر دارم ، وقتایی که با حوصله ام اونم با حوصله ست، منطقی باشم اونم منطقیه ، از اول جوری رفتار ...

از وقتی بزرگ شده بازی من قبول نداره

مثلا بازی فکری خرید باباش اما ترجیح میده تنها بازی کنه 

اره دقیقا همجی بسته بحال ما متاسفانه آدم همیشه سرحال نیست 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

دخترمن اسفند ۶سالش میشه بستگی به حالش داره بعضی وقتا به شدت ریخت وپاش میکنه بعضی وقتا هم پیله میکنه ظرف بشوره وگردگیری کنه خدایی هم تمیز کار میکنه😅کم غذاست اما غذایی رو که دوست داشته باشه با میل ورغبت تموم میکنه لجبازه اما بی نهایت مهربون ودلسوز برای همه مخصوصا دوستاش😀 دسشوییشو چند ساله خودش میره لباسش هم خودش میتونه بپوشه اما تنبلی میکنه  وخیلی هم دست ودلبازه از الان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترمن اسفند ۶سالش میشه بستگی به حالش داره بعضی وقتا به شدت ریخت وپاش میکنه بعضی وقتا هم پیله میکنه ...

دقیقا میتونن تنبلی میکنن برام سخته 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
وای دختر منم چهار سالشه اصلا به تنهایی بازی نمیکنه ظهر از سرکار خسته و کوفته میام باید تا شب باهاش ب ...

من فك ميكردم بچه من فقط اينجوري شده نگو اقتضاي سن چهار پنج ساله هاس.من روانپزشك كودكم ميبرمش

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
روانپزشک چی میگه؟منم به سرم زده ببرمش

ميگه دچار اضطرابه و بايد دارو بخوره اينجوري پيش بره درسم نميتونه بخونع. كوچولو شما دقيقا متولده كي هست؟ قدش چنده؟

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.

دخترمن ۵سالشه متولد۹۶

تقریبا تمام کاراشوخودش میکنه .دسشویی ۱و۲ .حموم لباس عوض کردن غذاخوردن و....اخلاق رومخش اینکه خیلی لج میکنه یوقتایی عصبی میشم یوقتام کوتاه میام درکل دخترمستقلی هس 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

دخترمن ۵سالشه متولد۹۶ تقریبا تمام کاراشوخودش میکنه .دسشویی ۱و۲ .حموم لباس عوض کردن غذاخوردن و....اخ ...

یوقتایی من کارداشته باشم ظرفارم میشوره حیاطم جارومیزنه 

بخدادروغ نمیگم 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

شاید واقعا دلدرد میگیره منم کل بچگیم وقتی غذا میخوردم ببشتر از دو س قاشق دلم درد میگرف هرچقدم دکتر ب ...

نه عزیزم زیر نظر گرفتمش همین که میبینه ما غذامون تموم شده بهونه میگیره..وقتی میگم میخای دهنت کنم ذوق میکنه میگه اره

وای خدا دختر نعمته بخدا دخترم ی وقتایی مریضه تازه میفهمم چقدر دوسش دارم

من باردارم نمیتونم موقع پی پی کردن بشورمش ی شب نشستم باهاش حرف زدم که من نمیتونم خم شم توروبشورم از فردا دیدم خودشو میشوره دستاشم مایع میزنه میاد

فقط خدا
نه عزیزم زیر نظر گرفتمش همین که میبینه ما غذامون تموم شده بهونه میگیره..وقتی میگم میخای دهنت کنم ذوق ...

عاها پس خدارو هزارمرتبه شکر خب شما اروم اروم غذاتونو بخورین ک اونم ب شما برسه 🥺😂