2777
2789
عنوان

بچه ۵ساله

931 بازدید | 56 پست

سلام مامان های ک بچه ۵ساله دارند میشه از اخلاق مثبت بچهاتون بگید 

واینک منفی رو مخ بودنش چیه؟

چقدر تو امورات خودشون مستقلن؟

رفتار شما باهاش چطوری وقتی لج میکنه؟

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
پنج ساله یعنی متولد  چند  دختر من میگم ۵ سالشه نمیدونم درست میگم یا نه

کلا فرقی نداره ۴یا ۵یا ۶ممنون میشم سوالم جواب بدید

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من پسرم ۶ سالشه وقتی داد میزنه ی چیزی میخواد میگم هر وقت اروم صحبت کردی گوش میدم حالا اگر چند بار هم داد بزنه جوابشو نمیدم خودش میفهمه و یواش حرف میزنه 

برای مستقل شدنش چند تا کار بهش میدم نه هم زمان خودش انجام بده اگر خراب کاری هم کرد میگم آفرین که تلاش کردی ولی ..‌ ایرادش  رو میگم

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
٤ سالشه خيلي اذيت ميكنه اين روزا لجبازي خراب كاري وابستگي اذيت و دست بزن و پرت كردن خسته شدم بخدا

ووابستگی آدم میکشه بخدا

وای وای پسر من با بچها تا عصر بازی میکنه شهربازیشم میره میرسه خونه میگه باید با من بازی کنید روانی میکنه ادمو

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
وای وای پسر من با بچها تا عصر بازی میکنه شهربازیشم میره میرسه خونه میگه باید با من بازی کنید روانی م ...

دختر منم 

اگر نه بگم نامهربونم

چهارسالشه از نظر خورد و خوراکش مشکلی ندارم چون هرچی بدم بهش میخوره خیلی احساساتیه حرف گوش کن گاهی اوقات لج میکنه هوای منم خیلی داره☺️البته پسربچس

خدایا خیلی ازت دور شدم 😔دستامو بگیر

خیلی احساسیه مهربونه محبت میکنه زبون می‌ریزه ولی امان از لجبازیش اینش رو مخه کلاس زبان میره از صب میگم برو دشویی بریم حموم غذاتو بخور اماده شو همش بازیگوشی میکنه تا دیرش ش دعواس تو خونمون روزایی ک کلاس داره 🤣 دشویی شماره یک خودش میره لباساشم خودش میتونه بپوشه ولی نمیپوشه غذا نمیخوره کلا باید ب زور بچپونی دهنش

دختر من متولد شهریور ۹۷

توی میز چیدن و جم کردن کمک میکنه اتاقش مرتب میکنه دسشویی میره جیش باشه خودش میشوره 

غذاشو خودش میخوره شبا تنها میخابه به تمیزی موهاش و شونه شدنش و بستنش مهمه براش هروز صب شورتش رو عوض میکنه اینا خوبشه

بدش اینه خیلی سوال میکنه بهانه میگیره  

حیوان مورد علاقم: اکسم

دخترم بهمن ماه میشه ۶ سالش

خیییلی مودبه و به هیچ وجه حرف بد نمیزنه

صبوره 

کاراشو خودش انجام میده بجز حمام کردن چون موهاش خیلی بلنده

درساش رو خودش میره مینویسه تموم که شد میاره بهم نشون میده

اماااااااا واسه غذا خوردن اذیت میکنه میبینه من و شوهرم غذامون تموم شده واسه اون هنوز مونده بهونه میاره که دل درد شدم سیرم و... منم مجبور میشم دهنش کنم

اهان خیییلی وسواس داره مثلا یه قطره اب بریزه رو شلوار یا لباسش باید حتماااااا عوض کنه وگرنه میزنه زیر گریه...البته تو خونه اینجوریه بیرون یا تو مدرسه خوبه