2777
2789
عنوان

بچه ۵ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 56 پست
خیلی احساسیه مهربونه محبت میکنه زبون می‌ریزه ولی امان از لجبازیش اینش رو مخه کلاس زبان میره از صب می ...

یعنی برای دشویی شماره ۲از شما کمک می‌خواد؟

خدایا خیلی ازت دور شدم 😔دستامو بگیر
دختر منم  اگر نه بگم نامهربونم

ادم ی عذاب وجدانی میگیره ک نگو

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسر من دقیقا ۷ ابان ۵ سالش تموم میشه

از اخلاقای بدش اینکه سریع گریه میکنه که خیلی رومخمه.....و اینکه سر کارای بدش دعواش میکنم یا باهاش حرف میزنم که تکرار نکنه اونموقع میگه باشه ولی زود یادش میره......غذا هم خوب میخوره ولی عاشق برنج خالی و ماکارونی هست....خورشت نمیخوره

از کارای خوبشم که کلا حرف گوش کنه...لجباز نیس اصلا....اسباب بازیاشو خودش جمع میکنه....لباساش و خودش میپوشه ....بعضی وقتا هم تنبلی میکنه برا لباس پوشیدن.....

خیلی احساسیه مهربونه محبت میکنه زبون می‌ریزه ولی امان از لجبازیش اینش رو مخه کلاس زبان میره از صب می ...

دختر منم هم چی بلد دسشویی نگه میداره مسواک قبلا مرتب میزد جدیدا تا حرص نخورم نمیزنه

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
دختر من متولد شهریور ۹۷ توی میز چیدن و جم کردن کمک میکنه اتاقش مرتب میکنه دسشویی میره جیش باشه خودش ...

بهااااانه حق گفتی 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
دخترم بهمن ماه میشه ۶ سالش خیییلی مودبه و به هیچ وجه حرف بد نمیزنه صبوره  کاراشو خودش انجام ...

اخلاق بخصوص مشترک بین بچها 

نمیدونم چرا توی بازه ی۵_۸سالگی انقد رو مخی میشن

دوست عزیز من سلام ببین عزیزم تو امپراطور کوزکو نیستی که پاشا برای برگردوندن همه چیزت به شرایط عادی از جونش مایه بزاره پس خودت پاشو تلاش کن. جوگاردنری وجود نداره که قشنگیای زندگی رو نشونت بده و متقاعدت کنه دنیا ارزش زندگی کردن رو داره وظیفه ی کشف کردن قشنگی زندگیت برعهده ی خودته هممون یه مشکلاتی داریم ولی توی کارتون جنی و دوازده پرنسس زندگی نمیکنیم پس قرار نیست روی گلای قالی بچرخیم زمین شکاف بخوره و از بدبختیامون نجات پیدا کنیم تازه تورایلینیستی و قطعا قرار نیست بینگ بانگی توی زندگیت وجود داشته باشه که برای نجاتت از فروپاشی خودش رو به دست فراموشی بسپاره هیچ دیوی هم آدم نمیشه توی انتخاب شریک زندگیت دقت کن. هورتونویادته؟چقد مراقب اون سیاره ی روی گلش بود؟سیاره ی ما هورتون نداره آشغال نریز و کمتر پلاستیک مصرف کن یه پسری بود به نام علاالدینکهیه غول چراغ جادو کمکش کرد از فقر و بدبختی نجات پیدا کنه در غمگین ترین حالت ممکن باید بگم ما غول چراغ جادو نداریم در ضمن ماسیندرلا همنیستیم و قرار نیست با ازدواج از بدبختی نجات پیدا کنیم

منم یه پسر دارم ، وقتایی که با حوصله ام اونم با حوصله ست، منطقی باشم اونم منطقیه ، از اول جوری رفتار کردم که میدونه با لجبازی و گریه خواسته های نامعقولش پاسخ داده نمیشه، و اما مواقعی که خودم بی حوصله م و با بی حوصلگی و لحن بد باهاش حرف میزنم خب قطعا اونم لجبازی میکنه، حال بچه خیلی بستگی به مود ما داره ، در روز شده ۱ ساعت ولی با کیفیت خیلی زیاد باهاش بازی کن و کتاب بخون چون بچه اشباع میشه 

٤ سالشه خيلي اذيت ميكنه اين روزا لجبازي خراب كاري وابستگي اذيت و دست بزن و پرت كردن خسته شدم بخدا

وای دختر منم چهار سالشه اصلا به تنهایی بازی نمیکنه ظهر از سرکار خسته و کوفته میام باید تا شب باهاش بازی کنم خیلی زود عصبی میشه حرف باید فقط حرف اون باشه کلافم کرده😞

پسر من دقیقا ۷ ابان ۵ سالش تموم میشه از اخلاقای بدش اینکه سریع گریه میکنه که خیلی رومخمه.....و اینک ...

موافقم زود قول قرار یادشون میره 

نمیدونم چرا توی بازه ی۵_۸سالگی انقد رو مخی میشن

رفتار شبیه به نوجوان ها و زومخ منم جدیدا کم صبر شدم

دخترم بهمن ماه میشه ۶ سالش خیییلی مودبه و به هیچ وجه حرف بد نمیزنه صبوره  کاراشو خودش انجام ...

شاید واقعا دلدرد میگیره منم کل بچگیم وقتی غذا میخوردم ببشتر از دو س قاشق دلم درد میگرف هرچقدم دکتر بردنم ازمایش و عکس و اینا نفهمیدن چمه الان ک بزرگم بهتر شده ول باز رعایت میکنم

رفتار شبیه به نوجوان ها و زومخ منم جدیدا کم صبر شدم

نمیدونم چرا اینجوری میشن

من از دست خواهرم با مشت میکوبیدم توی سرم ارزوی مرگگگگ میکردم ولی خداروشکر الان خوب شده 

دوست عزیز من سلام ببین عزیزم تو امپراطور کوزکو نیستی که پاشا برای برگردوندن همه چیزت به شرایط عادی از جونش مایه بزاره پس خودت پاشو تلاش کن. جوگاردنری وجود نداره که قشنگیای زندگی رو نشونت بده و متقاعدت کنه دنیا ارزش زندگی کردن رو داره وظیفه ی کشف کردن قشنگی زندگیت برعهده ی خودته هممون یه مشکلاتی داریم ولی توی کارتون جنی و دوازده پرنسس زندگی نمیکنیم پس قرار نیست روی گلای قالی بچرخیم زمین شکاف بخوره و از بدبختیامون نجات پیدا کنیم تازه تورایلینیستی و قطعا قرار نیست بینگ بانگی توی زندگیت وجود داشته باشه که برای نجاتت از فروپاشی خودش رو به دست فراموشی بسپاره هیچ دیوی هم آدم نمیشه توی انتخاب شریک زندگیت دقت کن. هورتونویادته؟چقد مراقب اون سیاره ی روی گلش بود؟سیاره ی ما هورتون نداره آشغال نریز و کمتر پلاستیک مصرف کن یه پسری بود به نام علاالدینکهیه غول چراغ جادو کمکش کرد از فقر و بدبختی نجات پیدا کنه در غمگین ترین حالت ممکن باید بگم ما غول چراغ جادو نداریم در ضمن ماسیندرلا همنیستیم و قرار نیست با ازدواج از بدبختی نجات پیدا کنیم