2777
2789
عنوان

بچه ۵ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 56 پست
ميگه دچار اضطرابه و بايد دارو بخوره اينجوري پيش بره درسم نميتونه بخونع. كوچولو شما دقيقا متولده كي ه ...

واقعا؟چرا میگه دچار اضطرابه؟دختر من متولد دی ماه ۹۷ قدش ۹۸

واقعا؟چرا میگه دچار اضطرابه؟دختر من متولد دی ماه ۹۷ قدش ۹۸

بخاطر يه سري مسائل شش ماه پيش باغمون دزد اومد و من خيلي گريه كردم و اينكه دوبارم تو پارك دعوا مانند پيش اومد اينم ترسيد

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر يه سري مسائل شش ماه پيش باغمون دزد اومد و من خيلي گريه كردم و اينكه دوبارم تو پارك دعوا مانند ...

دختر منم خیلی شاهد دعواهای منو باباش بوده یعنی بخاطر همین آنقدر زود عصبی میشه؟

دختر منم خیلی شاهد دعواهای منو باباش بوده یعنی بخاطر همین آنقدر زود عصبی میشه؟

آره ممكنه عزيزم. حالا من بخاطر بچم جلو شوهرم كوتاه ميام كه دعوا نكنيم ولي خب استرساي ديگه خفتمونو گرفت.يبارم تصادف كردم اينم تو ماشين بود

آره ممكنه عزيزم. حالا من بخاطر بچم جلو شوهرم كوتاه ميام كه دعوا نكنيم ولي خب استرساي ديگه خفتمونو گر ...

والا منم خیلی وقتا کوتاه میام ولی باز چندباری جلوس دعوا کردیم از حرفاش فهمیدم که یادش نرفته و حتی خیلی کوچیکتر بود ما دعوا کردیم یادش مونده همه رو میگه 

والا منم خیلی وقتا کوتاه میام ولی باز چندباری جلوس دعوا کردیم از حرفاش فهمیدم که یادش نرفته و حتی خی ...

بچه ها خيلي خيلي حساسن رو دعواي پدرمادر. پسر منم اينجوزيه تا يكم تند حرف بزنيم قاطي ميكنه هي ميگه ديگه باهم دوست نيستين دعوا نميكنين و فلان.. سعي كن جلوش دعوا نكنيد هرچند سخته . حتي دكتر پسر من معتقد بود اين از نوزادي كه دعوا ميكردين مضطرب شده.ولي دوساله كمتر شده يعني من كوتاه ميام

بچه ها خيلي خيلي حساسن رو دعواي پدرمادر. پسر منم اينجوزيه تا يكم تند حرف بزنيم قاطي ميكنه هي ميگه دي ...

آره منم بخاطر دخترم کوتاه میام ولی بعضی وقتا که به شوهرم بی محلی میکنم متوجه میشه میگه چرا با بابا دوست نیستی

آره منم بخاطر دخترم کوتاه میام ولی بعضی وقتا که به شوهرم بی محلی میکنم متوجه میشه میگه چرا با بابا د ...

باز اين بهتر از دعواس

وای خدا دختر نعمته بخدا دخترم ی وقتایی مریضه تازه میفهمم چقدر دوسش دارم من باردارم نمیتونم موقع پی ...

عزیزدلم اره دختر بچه قند ونبات

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

سلام عزیزم خدا دخترگلتو حفظش کنه.درمورد امضات سوال داشتم.چطور میشه که دربرابر تحقیرهای دیگران آدم جواب نده متلا خواهرشوهریا مادرشوهر حرفای ناجوربزنن چجورمیشه آدم خودشو کنترل کنه وجواب نده

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
سلام عزیزم خدا دخترگلتو حفظش کنه.درمورد امضات سوال داشتم.چطور میشه که دربرابر تحقیرهای دیگران آدم جو ...

نشنیدن رد شدن کمرنگ کردن خودت از دید همچین ادمهایی

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
نشنیدن رد شدن کمرنگ کردن خودت از دید همچین ادمهایی

آخه خیلی نزدیکیم به هم خونمون.و ناچارا به هم زیاد برمیخوریم

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.