2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112422 بازدید | 1797 پست
عزیزم الان دیگه قد بلند از صورت هم مهمتره  زیبایی هیکل و بلندی قد باعث میشود ی دختر تو چشم بیا ...

عزیر بنظر من نه بلندی و نه کوتاهی قد صرفا ملاک زیبایی نیست و قد در جذابیت و زیبایی نقش مهمی نداره،مهم تناسبه  ینی قدت هر چقدر هم باشه تو متناسب با قدت باشی ! نه زیاد لاغر باشی نه زیاد چاق ،شما یک فرد بلند قامت رو ببین هر چقدرم بلند باشه ولی تناسب نداشته باشه بهش میگن دراز،قد کوتاهم همینطوره اگه با قدت تناسب نداشته باشی میگن کوتوله ،در واقع این قد ما نیست که مورد قضاوت قرار میگیره این تناسب ما با اون قده که توسط مردم قضاوت میشه!

و در آخر یه نصیحت خواهرانه نگران حرف مردم نباش بزار دلشون هر چی میخواد بگن بقول معروف در دروازه رو میشه بست ولی در دهن مردمو نه،کل عالمم دوستت نداشته باشن یکی پیدا میشه که ازت خوشش بیاد و مطابق معیار های اون ،زیبا باشی!مهم اینه که خودت ارزش خودتو بدونی و ارزش تو به قد و ظاهر و ....نیست

الحمدالله کما هو اهله

منم یه دوست دارم خواهرش ازش دو سال بزرگتره ولی چهرشون اندازه یه دنیا فرق داره. خواهرش یه چهره غربیه فوق العاده زیبا پوست سفید چشم های سبز اصلا واقعا هلوعه از نزدیک هم دیدمش که مثلا نگم فیکه یا فیل تر گذاشته. حالا دوست من یه قیافه شرقیه معمولی داره خودش میگه تنها حسنی که دارم اینه پوستم سفیده. 

خوشگلی خوب نیست گلی امنیت ادم رو میاره پایین از نظرم خواهر دوستم سیزده سالگی ازدواج کرد الان یه بچه هشت ساله داره سنشم کمه بیست و سه سالشه

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشگلب خوب نیست. همش توی چشمن و حسود زیاد دارن، انقدر میوفتن دنبال زندگیش که یه جایی چپش میکنن. مرد ...

الان دقیقا اینی که گفتی از مسافرت اومدیم بچه هامم نوشگلن هرجا میرم میگن چقد خوشگلی بچه هات خوشگلن ولی اومدیم تصادف کردیم گوشیم شکست تلوزیونمون سوخت شوهرمم معتاد شده 

ادم بختش قشنگ باشه از درون افسرده ام 

بعد ۱۰ بار ترکیدن دیگه ناراحت نمیشم از پنجره میام 😝اگه با من هم عقیده نیستین ریپلای نکنید ج نمیدم ضایع میشید 🤪

انگار زندگی من رو تعریف کردی، منم برخلاف خانواده ام چادر رو انتخاب کردم و آرایش نکردم،مادر و خواهرم میگفتن تو چادر میپوشید آرایش نمیکنی زشتی هیشکی نمیگیرتت ،البته زشت نبودم معمولی بودم، الان هفده سال از اون موقع میگذره و من خوشبختتر از خواهرم هستم ، ولی یه خوشگل بودن و تعریف و تمجید شنیدن حس خیلی خوبی داره من چند بار تجربه کردم تو عمرم ولی خوشگل ها هر روز تجربه می‌کنند 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

چیزی به عنوان زشت و زیبا وجود نداره 

همه انسان ها زیبان و این تفاوت هاست که انسان و قشنگ میکنه

و زیبایی درون مهمه و برخورد و اعتماد بنفس

وقتی از یک نفر تعریف میکنن اون اعتماد بنفسش میره بالا و همین باعث میشه بقیه دوسش داشته باشن

عزیزم چقدر بده ک همسر آدم اینجوری اعتماد ب نفسشو ازش بگیره😔 تو قطعا زیبایی،خدا همه ی بندگانش رو ز ...

دقیقا. ممنونم عزیزم نظر لطفته

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣

خوشگلی خوبه ،چون هر وقت احساس بدبختی می‌کنی یه نگاه تو آیینه به خودت میندازی میگی ببببببببه جیگرتو ،با این حجم از غم هنوز خوشگلی ،😂من کلا خودمو دوست دارم 

شانس نام مستعار خداست،،، آنجا که نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد 

من خوشگلم(طبق گفته بقیه بنظر خودم ک ن) اما اخلاق صفر اما همیشه حتی بعد ازدواجم برام خواستگار میومد و شوهرم با اینکه اخلاقم خیلیییی بده اما انگار میپرسته منو.خوشگلی و شانس خوبن.خیلیا رو میشناسم خوشگلن اما خوشبخت نشدن

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.