2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112423 بازدید | 1797 پست

خشگل بودن واقعا نعمتِ بزرگیه 

تو بچگی هم پدر و مادرت خیلی بیشتر دوست دارن هم اطرافیان 

تو مدرسه بچه ها و معلما دوست دارن 

توی دانشگاه خاصی 

بر ازدواج. همه پیش قدم میشن ...

لباس میخای بخری دکتر بری بیمار بشی هر جور و در همه حالت دوست داشتنی و شیک هستی 

ساده بپوشی جلف بپوشی همه جورِ بهت میاد 

ناز کنی نازت خریدار داره 

تند باشی نمیگن عقده ای... میگن خشگل و مغرور

خشگلی و ثروت و سلامتی 

ینی پادشاهی کردن

اخلاق نداری که نداری فدای سرت به خون نوار بهداشتیت که اخلاق نداری بعدشم تفاهم باشوهرچه صیغه ایه دیگ ...

در ادامه حرفم اینم خواستم بگم که درسته زیبایی هم یکی از ملاک های هست که برای آقایون مهمه ولی یک آقا از همسرش همون توقع آراستگی رو داره نه بیشتر و اینکه اخلاق هم ال ویژگی های مهم برای پایدار موندن یک رابطه هست 

شما اگر دقت کرده باشید بعضیا معیارشون برای ازدواج موقعیت و قیافه فرده و به چیزای دیگه هم توجهی ندارند ❌❌

بعد همون افراد دلیل و ملاکشون برای طلاق اخلاق طرفه که خوب. نبوده

در صورتی که یک آقا یا خانم عاقل برای انتخاب کردند فردی برای زندگی همه این معیار هارو باید با هم در نظر بگیره 🌱🌱🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نوع سه هستم هم زشتم هم اخلاق ندارم هم پول ندارم

😂😂😂

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم!  بر عکس همه تون قدیمی نیستم🤣. فعلا کل تایمم تو نی نی سایت میگذره چون نی نی دارم و همش خونه م🥴. دوس دارم تو تاپیک همه تون نظر بدم😂 و به همه کمک کنم.🥲
دقیقامس من. من باهرکس سلام علیک کنم شک میکنه. ازترس نمیتونم یخرده ب خودم برسم

هشت ساله ازدواج کردم ، تازه یکساله شوهرم واسم واتساپ نصب کرده، اینستا ‌‌ تلگرام هم ندارم، 

کلا بی حجابم اما کاری نکردم که شوهرم درموردم فکر بد کنه ، خودمم آدم متعهدی هستم و چون می‌دونم از چی نگران درموردم این موضوع زیاد ناراحت نمیشم 

من ذهن و هوش درس خوندن نداشتم ولی خب چهرم خوبه منم بعضی جاها میرم دختزهای هم سنم عاشقم میشن 😁😁🤣فق ...

منم هر جا میرم فقط خانوما منو می‌پسندن نمیدونم چرا؟😂 

الحمدالله کما هو اهله

استاتر جان خوشگلی زیاد اصلا خوب نیست 

بسیاری از مرگ ها و بدبخت شدن ها و مریضی ها در اثر چشم زخمه. خوشگلی زیاد و تو دید بودن خوب نیست 

من معمولی بیشتر ترجیح میدم. 

ولی اون چیزی که از نظر من خوشبختی واقعی میاره اول ایمانه بعد سلامتی 

چه بسیار خوشگل هایی که شوهرشون خیانت کرده بهشون و چه بسیار معمولی یا حتی معمولی رو به پایین هایی که به خاطر ایمانشون شوهر با ایمان گیرشون اومده و شوهرشون اینقدر چشم پاک بوده که جز همسرش کسی رو ندیده و نمیبینه و این جز خوشبختی چیزی نیست. 

آدم هرچقدرم خوشگل بلشه باز بعد یه مدت به چشم طرف مقابل معمولی میشه و اگر شوهر به خاطر خوشگلی اومده باشه سراغ آدم، به همون دلیل خیلی راحت جذب زن های دیگه هم میشه. چون بالاخره خوشگلتر، جذاب‌تر یا حتی متفاوت تر از هر آدم خوشگلی بالاخره هست و پیدا میشه. 

پس بهتره سعی کنی ایمانت رو بالا ببری و این خیلی خوبه که علاقه به حجاب داری. ان شاءالله کسی میاد سراغت که تو رو به خاطر وقار و شخصیت و ویژگی های مثبت خودت انتخاب کنه و چشمش روی هرچی زن هست بسته باشه. یه مرد با ایمان واقعی 

چند تا مریضی همزمان دارم مهم ترینش مشکل مغزیه دوست داشتی برام دعا کن

ان شالله سلامتی تون بگرده عزیزم 

اینجور موقع ها آدم دلتنگ روزای عادیش میشه 

😍الحمدالله کما هُوَ اهلُه 😍👩🏻‍⚕️