2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112424 بازدید | 1797 پست

والا من همه بهم میگن خیلی خوشکلی از همه دخترای فامیلمم خوشکلتر بودم و خیلیم خواستگار داشتم ولی خدا بهم اندام قشنک نداد

ناشکری نمیکنم خیلیم شاکر خدا هستم ک زیبایی بهم داده ولی میگم‌کاش چهرم خوب بود ولی اندام زیبای خدادادی داشتم

چهرم عادی تر بود ولی اندانی ک هر وقت جلو ایته نگای خودن کنم کیف کنن

به نطر شما چی بهتره

به خودم قول دادم تا قبل از ۳۵ سالگی به همه آرزوهام برسم😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معمولیم،فقط یکم‌ پوستم از آبجیم سفیدتره،ولی هرکی میبینه میگه‌ آبجیم انگار بزرگتر از من باشه درحالیکه من ۶سال بزرگترمو۲۰ سالمع،بینیش فقط آبجیم یکم‌ بزرگه دیگه‌ همه‌ چیزش اوکیه اندامش مخصوصا قدشم از من بلندتره ولی حسادت‌ نمیکنم بینیشم میخواد عمل کنه‌ خیلیییی زیباترمیشه نسبت بمن خیلیم خوبه،فقط اذیت میشم از اینکه بعضیا با حالت تمسخر میگن انگار اون آبجیت بزرگتر باشه یبارم نه دو‌ بار ولی دیگه اهمیت نمیدم اصلاااا😂😂

من‌ رو‌ سر میزی بنشون‌ که‌ درمورد پیشرفت شخصی و اهداف حرف‌ میزنند،نه آدمای‌ دیگه😊...(شیما کاتوزیان) 

یاابلفض این چقد خوشگله کیه؟ چشم شور نیس😄

میدونی وقتی بیاد چی میشه؟ نمیدونی.. اگه میدونستی شبوروز برای اومدنش دعامیکردی..میدونی اگه یبار صداش کنی چن بار دستتو میگیره؟نمیدونی اگه میدونسی باگریه شبوروز صداش میکردی..میدونی اگه یبار برای سلامتیش صدقه بذاری کنار چقد براسلامتیت دعامیکنه؟میدونی اگه ترک گناه کنی انگارکه بادستای خودت اشکاشو پاک میکنی و خنده به روی لباش میاری؟منم مثل تونمیدونسم تااین که چقد درموردش خوندم و دیدم چقدررررر مظلوم ترازامام حسینه💔 امام زمانو میگم خواهری💚بیا همه باهم برا ظهورش صلوات بفرستیم..یاصاحب الزمان💚
احساس می کنم یکم رو مخته ولش کن قربونت مهم اینه که قدت قشنگه 

حس بدی بهم میده

همه از خواهراشون تعریف میکنن این کلا اذیت میکنه تحقیر میکنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
عزیزم همچنین          

میشه ببینمت😢

میدونی وقتی بیاد چی میشه؟ نمیدونی.. اگه میدونستی شبوروز برای اومدنش دعامیکردی..میدونی اگه یبار صداش کنی چن بار دستتو میگیره؟نمیدونی اگه میدونسی باگریه شبوروز صداش میکردی..میدونی اگه یبار برای سلامتیش صدقه بذاری کنار چقد براسلامتیت دعامیکنه؟میدونی اگه ترک گناه کنی انگارکه بادستای خودت اشکاشو پاک میکنی و خنده به روی لباش میاری؟منم مثل تونمیدونسم تااین که چقد درموردش خوندم و دیدم چقدررررر مظلوم ترازامام حسینه💔 امام زمانو میگم خواهری💚بیا همه باهم برا ظهورش صلوات بفرستیم..یاصاحب الزمان💚

اتفاقا برعکس اخلاق مهمه حتی تو زندگی مشترک هم خوشگلی عادی میشه کلا قیافه عادی میشه ولی اخلاق مهمه.

یوسف را از روی نیکو بند و چاه آمد 

و از خوی نیکو تخت و گاه 

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی.......اما حالا که به آن دعوت شدی زیبا برقص..