2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112424 بازدید | 1797 پست
ماهم ی فامیل داریم س تا بچه داره ول انقددد خوشگله انقددد جذابههه اصن فقد میخای بهش زل بزنی نگاش کنی ...

اخه این علاوه بر زییایی صورتش  اندامشم محشره قدش بالا ۱۷۰ هیکل عالی از خیلی از این مدلینگا هیکلش بهتر ساعت شنی هیکلش ولی بازم به نسبت به خیلی از ساعت شنی هایی که دیدم اندامش قشنگتره  خلاصه خدا خیلی روش وقت گذاشته  ادم دوست داره ساعت ها بهش نگاه کنه  

پولدار و باکلاس و مهربون و جذابم هست 

اگر تو بی من بهتری  ترجیح میدم بری 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه عکس شما را ببینم

میترسم والا و گرنه میذارم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
باشه بیا

چقدنازی😍

میدونی وقتی بیاد چی میشه؟ نمیدونی.. اگه میدونستی شبوروز برای اومدنش دعامیکردی..میدونی اگه یبار صداش کنی چن بار دستتو میگیره؟نمیدونی اگه میدونسی باگریه شبوروز صداش میکردی..میدونی اگه یبار برای سلامتیش صدقه بذاری کنار چقد براسلامتیت دعامیکنه؟میدونی اگه ترک گناه کنی انگارکه بادستای خودت اشکاشو پاک میکنی و خنده به روی لباش میاری؟منم مثل تونمیدونسم تااین که چقد درموردش خوندم و دیدم چقدررررر مظلوم ترازامام حسینه💔 امام زمانو میگم خواهری💚بیا همه باهم برا ظهورش صلوات بفرستیم..یاصاحب الزمان💚
یکی از علتای تخریب کردن یکی حسادته

اره میفهمم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
حس بدی بهم میده همه از خواهراشون تعریف میکنن این کلا اذیت میکنه تحقیر میکنه

من ی مشکل جسمی دارم بعد قدمم ۱۵۶

خواهرم ب مشکلم اشاره می‌کرد ب شوخی  میگف میخوایم پز قد بلندت رو بدیم؟

یا ی حرفایی میزد ک من متوجه می شدم که میگف من زشتم مثلا دلش میسوخت 

نابودم کردن خانوادم 😊💔

من ؛ هر روز به امید مرگ ؛ زندگی می کنم ...