2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112424 بازدید | 1797 پست
تقریبا هم قد منه بعد من خوش استایلم مثه یه مدل لباس میپوشم ولی خب میگه کوتاهی کوتوله تو باید ۱ و ۸ ...

لابد مامان بابات قد بلندن منم دختر خالم ۱۶۵ خواهر کوچیکش ۱۷۵

البته خاله و شوهرخاله ام متوسطن  والا

من ؛ هر روز به امید مرگ ؛ زندگی می کنم ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی عکس خواهرتم بذار چقد کنجکاوم ببینمش

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
در هرصورت حرفش درست نیست اونم وقتی ک خودش هم همینه قدش

اون همیشه همینه من آدم حساسی ام بمن میگه زشت درحالی ک من باور دارم زیبام خاصم ولی خب میگه تو خوب نیستی 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
انقد که خودت رو کوبیدی نیستی     زمینه زیبایی رو خیلی داری ولی بلد نیستی ازش استفاده کنی ...

مرسی عزیزدل😍❤😘

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
ای جانم.چقدر انرژی مثبت هستین شما.انشاالله فرکانسش همیشه تو زندگی خودتون باشه و بچرخه براتون عشقم &n ...

فداتون بشم من فقط حقیقت رو گفتم خانم زیبا و دوست داشتنی و مهربون و موفق و دل پاک خوشبحال اطرافیانتون که کسی با این ویژگی های عالی کنارشونه امیدوارم همیشه همین قدر درخشان بخندید😍😍😍😍😍

مرا توصیف کنید...لبو دماغ کوچیک چشامم کوچیک شبیه بانوان دربار 😐😄بشدت شیربرنج ..موی مشکی فر..با یک عدد چال گونه ک چ عرض کنم باتلاق وسیاهچال گونه😄قد۱۶۲وزن ۵۸ اخلاقم ندارم😄😄

میدونی وقتی بیاد چی میشه؟ نمیدونی.. اگه میدونستی شبوروز برای اومدنش دعامیکردی..میدونی اگه یبار صداش کنی چن بار دستتو میگیره؟نمیدونی اگه میدونسی باگریه شبوروز صداش میکردی..میدونی اگه یبار برای سلامتیش صدقه بذاری کنار چقد براسلامتیت دعامیکنه؟میدونی اگه ترک گناه کنی انگارکه بادستای خودت اشکاشو پاک میکنی و خنده به روی لباش میاری؟منم مثل تونمیدونسم تااین که چقد درموردش خوندم و دیدم چقدررررر مظلوم ترازامام حسینه💔 امام زمانو میگم خواهری💚بیا همه باهم برا ظهورش صلوات بفرستیم..یاصاحب الزمان💚
لابد مامان بابات قد بلندن منم دختر خالم ۱۶۵ خواهر کوچیکش ۱۷۵ البته خاله و شوهرخاله ام متوسطن  ...

نه والا بلند نیستن

نمیدونم من باید چطور بلند میشدم واقعا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
خودت برا خودت نسخه میپیچی چرا🥴🥴🥴 زشت و زیبا همه افریده خداس حالا ما ک زیبا نیستیم بشینیم‌کفر بگی ...

خداروشکر شما سالمی ولی من ۱۱ ساله نیستم

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.