2777
2789
عنوان

بس کنید بابا اه

1107 بازدید | 66 پست

یه سریا نمیدونم فازشون چیه 

همش میخوان اعتقادات خودشونو به آدم تحمیل کنن 

چرا زود شوهر کردی چرا دور شوهر کردی 

وا چرا دیپلم داری

وا چرا دکترا داری

وا چرا خانه داری 

وا چرا شاغلی 

وا چرا بچه نداری 

وا چرا بچه داری 

وا چرا کار خونه انجام میدی 

وا چرا کار خونه انجام نمیدی 

بابا بس کنید دیگه 

اه چقدر دخالت 

اه چقدر فضولی 

بزارید هرکی هر مدلی خواست زندگی کنه 

نه سودش به شما میرسه نه ضررش 

پس چرا الکی دل طرفتو باحرفات میشکونی 

بعد میای میگی وای چرا من بدبختم 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوب بود واقعا حرف منم بود ممنون 

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
اعصاب نداریا 

اخه طرف اومده میگه تو جمع که همسرم هست نمیتونم صحبت کنم ..

حالا کاربرا 

وا چرا زود شوهر کردی وا چرا درس نخوندی 

اخرشم دعوا شد 

خب به ما چه 

اسی سوالش یه چیز دیگه بود اصلا

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اینا زیاد جلوشون ریخته تا میتونن میخورن تو ناراحت نشو🦦🍂

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم

ضررش میرسه

کسی که بلد نیس بچه تربیت کنه ولی ۱۰ تا ۱۰ تا بچه میاره،بعدش همون بچه میشه دزد و خلاف کار و معرکه گیر

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
راحت بگو به توچه

چرا باید خودمون شعور نداشته باشیم ازاول فضولی نکنیم که طرف بگه به تو چه

مردم حرف مفت زیاد میزنن قبلا پدرم مریض بود مدام نسخه میپیچیدن ببرش فلان دکتر اینکارو بکن و....گفتم شماها که تا دیروز تو افق غیب بودین سالی یکبار زورکی تلفن میزدین حال پدرم رو بپرسین حالا شدین ناجیش نسخه میپیچید خودتون انجام بدین من تا اونجا که در توانم بوده کرد برای پدرم 

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️

گلمممم آرومممم باشش

یه نفس عمیق بکش به اعصابت مسلط باش

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...