2777
2789
عنوان

بس کنید بابا اه

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 66 پست

من از یه دوستی یه روش خیلی خوب یاد گرفتم، هروقت کسی سوال بی جا ازش میکرد واکنشش این بود؛ حدود یک دقیقه در سکوت مطلق زل میزد به چشم طرف بدون اینکه هیچ حرفی بزنه با یه میمیک خاصی شبیه این مثلا

منم امتحانش کردم یعنی از صدتا به تو مربوط نیست مگه تو فضولی بهتر جواب میده در عین اینکه هیچ بی احترامی نکردی ولی قشنگ جوابه توام امتحان کن

بعضیا به شدت بی منطقن خب اینجا سایت تبادل نظره یه نفر موافق یه نفر مخالف نمیتونن باهم منطقی حرف بزنن همش بی احترامی همش بی ادبی اصلا تحمل شنیدن انتقاد ندارن. خب چی میشه در مورد موضوعی که اختلاف نظر داریم همدیگه رو به چالش بکشیم و با منطق بحث کنیم…حتی اگه یه جاهایی دیدیم اشتباه کردیم قبول کنیم ولی افسوس!

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد…!!! ایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضررش میرسه کسی که بلد نیس بچه تربیت کنه ولی ۱۰ تا ۱۰ تا بچه میاره،بعدش همون بچه میشه دزد و خلاف کار ...

خیلیا رو من دیدم سن بالا بچه دار شدن و همچین مایه افتخار نبوده😑

بعدشم طرفو بهش زندگی یاد بدین نه توهین و تحقیر

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

گلمممم آرومممم باشش یه نفس عمیق بکش به اعصابت مسلط باش

اخه دیگه خسته شدم چه مجازی چه واقعی ملت سرشونو کردن تو زندگی دیگران

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من از یه دوستی یه روش خیلی خوب یاد گرفتم، هروقت کسی سوال بی جا ازش میکرد واکنشش این بود؛ حدود یک دقی ...

خب مجازی رو چیکار کنم

خیلیا رو من دیدم سن بالا بچه دار شدن و همچین مایه افتخار نبوده😑 بعدشم طرفو بهش زندگی یاد بدین نه ت ...

سن بالا منظور من نیست

ازدواج و بچه برای وقتیه که ذهنت و افکارت بزرگ باشه و بنظر من سن طبیعی انسان پیش این ناچیزه چه بزرگ چه کوچیک

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
بعضیا به شدت بی منطقن خب اینجا سایت تبادل نظره یه نفر موافق یه نفر مخالف نمیتونن باهم منطقی حرف بزنن ...

من با حرفتون موافقم 

ولی اینجا درمورد سوال استارتر باید تبادل نظر کنیم نه اینکه مسائل حاشیه 

چه میشه کرد نمک پاشیدن کار همه شده 

واسه همینه هیچکی خوشی نداره تو زندگیش

سن بالا منظور من نیست ازدواج و بچه برای وقتیه که ذهنت و افکارت بزرگ باشه و بنظر من سن طبیعی انسان پ ...

گلم الان سن پایین های الان اندازه یه زن سی ساله میفهمه دیگه گذشت دهه شصت و هفتاد که دخترای زیر هجده هیچی نمیفهمیدن ...بعضی مناطق عرفشونه و یه نفر تو جامعه آماری نمیتونه مخالفت کنه

اینا خوبه  من از وقتی باردار شدم خواهرشوهرم هربار منو میبینه میگه وای پوست دستت لک شده   موهای دستت دراومده   پوستت داره تیره میشه   خب چکار کنم من😢فدای سر دخترم 😍

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖