2777
2789
عنوان

بس کنید بابا اه

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 66 پست
اخه طرف اومده میگه تو جمع که همسرم هست نمیتونم صحبت کنم .. حالا کاربرا  وا چرا زود شوهر کردی ...

واقعا جای تاپیک زدن نداشت

ی اجتماع رو نمیتونی کنترل کنی و اینو بدون قطعا از این جور مسائل هست 

پس شما خودت دخالت نکن بقیه رو ک نمیتونی نگه داری 

بیخیال 

هرچی میریم جلوتر بیشتر میفهمم ک همه ی زندگیمی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه طرف اومده میگه تو جمع که همسرم هست نمیتونم صحبت کنم .. حالا کاربرا  وا چرا زود شوهر کردی ...

دلم سوخت براش دختر طفلی

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

اینجا همدیگرومیکوبن والامن جرات ندارم بگم همسرم فلان اخلاق بد روداره یاخانه دارم یا...

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
گلم الان سن پایین های الان اندازه یه زن سی ساله میفهمه دیگه گذشت دهه شصت و هفتاد که دخترای زیر هجده ...

عزیزم اگه دخترا زیر ۱۸ اندازه ۴۰ ساله میفهمن چجوریه حق گواهی نامه گرفتن و رای دادن... ندارن فقط عقلشون تو ازدواج بیشتر شده؟

اخه دیگه خسته شدم چه مجازی چه واقعی ملت سرشونو کردن تو زندگی دیگران

بهشون اهمیت نده اگه بخوای به حرف دیگران زندگی کنی کل عمرتو به باد دادی

سعی کن نسبت به حرفاشون بی اعتنا باشی

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...

اونايي كه سنشون كمه تا سوال ميپرسن همه جواب ها چرا زود ازدواج كردي چند بار  گفتم حالا كه ازدواج كرده قرارنيست با حرف شما جدا بشه فقط تو دلش خالي ميشه و حسرت جواني را ميخوره كه داره ميگذره بابا جواب سوا لش را بدين 

اما فايده اي نداره حالا خيلي وقت ها هيچي نميگم از تا پيك ميام بيرون

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
 سایت تبادل نظره مردم اومدن برا گفتن همین چیزا

سایت تبادل نظر درمورد سوال مطرح شده اس نه چیزای نگفته شده اون دیگه میشه ببخشید فضولی ولی نظر دادن درمورد سوال یا مشکل استارتر میشه تبادل نظر

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

تبادل نظر با فضولی و دخالت تو زندگی مردم فرق داره عزیزم

من اصا متوجه دخالت و فضولی تو این مبحث نمیشن 

تو یک موضوعی بیان میکنی که خودت در موردش نظر خواستی خودت وختی این خواستی چجوری اسمش فضولیه؟

گلم الان سن پایین های الان اندازه یه زن سی ساله میفهمه دیگه گذشت دهه شصت و هفتاد که دخترای زیر هجده ...

زیر ۱۸ سال؟نه دیگه در این حد

اون موقع از لحاظ بدنی هم آماده نیست یه آدم هم از نظر تجربه اصلا

مگه چند تا دختر زیر ۱۸ داریم که واقعا  شرایط زندگیشون طوری بوده که تجربه هم نقش داشته باشه توش فارغ از درک 

اینو واقعا موافقم که بچه های دهه ی هشتاد فهم و شعور بالایی دارن،ولی تربیت یه انسان دیگه یا چند تا انسان دیگه به نظرم...البته همه جا استثنا هایی هست و باید در نظر گرفت

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

خبلي خيلي خيلي با نظرت موافقم ميبيني چند ساله اينجام تعداد پستايي ك گذاشتم ببين هميشه بهم ميگن چرا بعد سالها اينقد كمه 

هيج وقت خوشم نمياد زياد شركت كنم در بحثا  بخاطر اين اخلاقاست انگار دعوا دارن  همچين ميپرن ب طرف انگار ...

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
عزیزم اگه دخترا زیر ۱۸ اندازه ۴۰ ساله میفهمن چجوریه حق گواهی نامه گرفتن و رای دادن... ندارن فقط عقلش ...

اونو دیگه من قانون مدار نیستم که قانون رو عوض کنم مسلما دراینده میبینن این موضوع رو 

ولی متاسفانه اینقدر که دخترا تو زندگی مشترک و اینا تبهر دارن تو مسائل سیاسی درجش کمتره

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

سایت تبادل نظر درمورد سوال مطرح شده اس نه چیزای نگفته شده اون دیگه میشه ببخشید فضولی ولی نظر دادن در ...

همچین چیزی نیست که نظر فقط برای سوال مطرح شده است وختی چیزی میگی باید ظرفیت حرفا متفاوتم داشته باشه من اصا شاید بخوام بگم سوال تو اشتباست