2777
2789
عنوان

بس کنید بابا اه

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 66 پست
عزیژم شما فک کنم داری تایپیک من رو به سمت حاشیه میکشونی  من دارم میگم به ما ربطی نداره زندگی د ...

کودک همسری به ما ربط داره فهمیدی؟ مشکلات اجتماعی جامعه به همه جامعه مربوطه اوکی؟ الان یه کودک معتاد باشه میگی زندگی خودشه به من ربط نداره؟؟؟ 

بحث دوسپسر هییییچ ربطی به ازدواج نداره ازدواج یک مسئله کاملا قانونی هست

این حرفتان درست ولی وقتی یه نفر ازدواجشو کرده و حتی بچه هم داره به زور تو مغزش چپوندن که تو بدبختی چ ...

وای قربون دهنت 

عوض سرزنش بابا دوکلمه نصیحتی راهکاری چیزی بهش بدین زندگیش بهتر بشه 

نه که تازه با سرزنش مکرر طرفو داغون کنید

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این حرفتان درست ولی وقتی یه نفر ازدواجشو کرده و حتی بچه هم داره به زور تو مغزش چپوندن که تو بدبختی چ ...

نه مطمئنا نه ولی حداقل اگه از ۱۰۰ نفری که اون پست میخونن ۱۰ نفرشونم اگاه بشن همینم کافیه

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد…!!! ایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟
کودک همسری به ما ربط داره فهمیدی؟ مشکلات اجتماعی جامعه به همه جامعه مربوطه اوکی؟ الان یه کودک معتاد ...

شما پدر و مادر اون دختر نیستی 

شما نمیتونی بری جلوی دختری که میگه اگه نزارید با فلانی ازدواج کنم یا باهاش فرار میکنم یا خودمو میکشم 

بعدشم با سرزنش کردن شما و امثال شما یه دختری که حالا باتوجه به هرچیزی کودک همسر شده و از قضا بچه هم داره باعث میشی اون دختر بیفته به فکر طلاق و اون بچه هم بشه همون  کودک معتاد و فلان رو طی میکنه 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

عزیزم امضاتون رو خوندم خیلی ناراحت شدم همسرتون بهتره الان ؟ دختر نازنینت بدنیا اومده ؟

عزیزم ممنونم که توجه کردین    همسرم که تو نوبت بیمارستان قلب هست برای عمل قلبش  و احتمالا عملش همزمان میشه با به دنیا اومدن دخترم   بهمن ماه انشاالله به دنیا میاد     خدا کنه همه چیز خوب پیش بره هم شرایط خودم سخته هم همسرم   واقعا تنها پناهم خداست 💖

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
شما پدر و مادر اون دختر نیستی  شما نمیتونی بری جلوی دختری که میگه اگه نزارید با فلانی ازدواج ک ...

بهتره این بحث مادر پدر دختر و طلاق ( انگار بچه ای که تو دعوا بین مادر پدر بزرگ شه ولی طلاق نگیرن خیلی بچه سالم بار میاد)این مسائل باز نکنیم 

فقط دیگه جایی نگید کودک همسری به کسی مربوط نیست چون همونجور که گفتن این‌ مشکلات اجتماعی مث معتاد بودن یک کودک حداقل از سر دلسوزی به ما ربط داره

روز خوش

بهتره این بحث مادر پدر دختر و طلاق ( انگار بچه ای که تو دعوا بین مادر پدر بزرگ شه ولی طلاق نگیرن خیل ...

ان شاالله شماهم یاد بگیری هرجا خواستی صحبت کنی در چهار چوب همون موضوع صحبت کنی 

عین همین نی نیسایتیا بحث رو به حاشیه نکشی 

بعدشم من سرم به زندگی خودمه کسی که عاقلع خودش میدونه کی ازدواج کنه کی بچه دار من مسئول تک تک افراد جامعه ام نیستم که ببینم کی خوب تربیت میکنه کی بد ولی یاد گرفتم دنیا گرده هرکی رو سرزنش کردم خدا سرم میاره 

بازم ممنونم از نظراتت 

شبت خوش