2777
2789
عنوان

بی بی چک

329 بازدید | 60 پست

سلام من 7روز عقب انداختم دیروز تست زدم حالا عکسش میزارم پلی کیستیک ام لتروزول و متفورمین مصرف کردم2مهرماه hcg زدم. یعنی مثبته کی برم ازمایش درضمن کمردردوکتف دردام دارم نمیدونم باردارم یانع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه مثبته😍😍😍😍

هروقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو : به مو میرسه ولی پاره نمیشه!              💯 ❤❤ خدا هست و خدا هست و خدا هست❤❤💯 دوقلو های مامان عشقای من من خیلییی منتظرتونم و مطمعنم که همین چند ماه اینده میاین توی دلم مطمعنمممممم زودی بیاین منو باباییی خیلی منتظریم دورتون بگردم اسم هم واستون انتخاب کردم ترمه و تیام😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳❤

همین امروز برو ازمایش😍

هروقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو : به مو میرسه ولی پاره نمیشه!              💯 ❤❤ خدا هست و خدا هست و خدا هست❤❤💯 دوقلو های مامان عشقای من من خیلییی منتظرتونم و مطمعنم که همین چند ماه اینده میاین توی دلم مطمعنمممممم زودی بیاین منو باباییی خیلی منتظریم دورتون بگردم اسم هم واستون انتخاب کردم ترمه و تیام😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳❤