2777
2789
عنوان

فمنیست یا چی

1313 بازدید | 202 پست

این نظر منه لطفا محترمانه نقدش کنید یا نظر بدید

من خودم به برابری زن و مرد معتقد نیستم به برتری زن از مرد معتقدم مثلا اساتید ما که جایگاه علمی خوبی دارن و.. همشون این نظرو دارن

منم این تفکرم تاثیر گرفته از اونا

نظر شما چیه؟

به حاشیه نبرید

مخالفم

کلا با اینکه کسی رو به خاطر جنسیتش خوب یا بد ببینیم مخالفم

به شدت دغدغه زنان رو دارم، ولی فقط برای جبران کاستی هایی که در حقشون اتفاق افتاده

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

من ب زندگی کردن بدون دعوا و جنجال و تفاوت و جنسیت زدگی بیشتر علاقه دارم

پروف خودمم شات نگیرید.متاسفانه در دورانی زندگی می کنیم که آدم ها به چیزهایی که باید از اون ها خجالت بکشن دارن افتخار میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ جنسی برتری نداره بلکه مکمل همن

دانشجوی پزشکی 🩺📖 ✓موفقیت نتیجه یه لحظه نیست، نتیجه ی هزار تا لحظه هست که بقیه نمیبینن. اون کسی که صبح زود بلند میشه، در واقع داره انتخاب میکنه زندگی رو بسازه، نه فقط زندگی کنه.تلاشهای بیصدا، آیندت رو پرصدا میکنه...

مخالفمکلا با اینکه کسی رو به خاطر جنسیتش خوب یا بد ببینیم مخالفمبه شدت دغدغه زنان رو دارم، ولی فقط ب ...

اخه از هر لحاظ زن ها بهترن

زن توانایی زایمان داره و زن توانایی رسیدن به درجات علمی و معنوی بالایی داره

حتی فیزیک ما برتره

من به قوانینی که بر پایه انسانیت افراد باشه اعم از مرد و زن معتقدم.قانون درست همه چیزو درست میکنه و حقوق افرادو بهشون میده.حالا چه زن باشن چه مرد.البته اینو تو ایران دنبالش نگرد

نه من کلا به برتری معتقد نیستم چه زن چه مرد

چون فرق این دو با هم فقط تو مقدار هورمونه و حالا تفاوت های فیزیکی و بدنی ک چندان نیستن ولی باعث نمیشه که از نظر حق و حقوق یا علم با هم فرق زیادی کنن

از نظر علم هم دیگ بستگی داره که هر کدوم چطور دامنه علمی شون رو گسترش بدن نه به جنسیت

INFP🪷

فمینیستم و به برابری (عدالت در ) حقوق اعتقاد دارم

جنگ ما سر اینه ما بخاطر جنسیتمون محدود نشیم

نه اینکه جنسی برتر از دیگری باشه!

اینکه فکر میکنید فمینیسم یعنی مردستیز بودن یعنی اووووج بی سوادیتون ، یه چهارتا کتاب در این رابطه بخون بعد بیا نظر بده مرسی اه .دهمین کاربری . این دیگه آخریشه ، اینجا میام فقط راهنمایی بگیرم باهام در نیوفتید .