2777
2789
عنوان

با ادم موودی

65 بازدید | 15 پست

چطور سر کنم؟

هررر لحظه و هر ثانیه رو یک فازه

اصلن نمیشه یه دقیقه بعدش رو پیش بینی کرد

یه لحظه اینقد باهات خوبهههه ک رو ابرا میبرت

یهویی میکوبتت زمین که مات و مبهوت میمونی

نه ناراحتیش معلومه نه خوشحالیش

مثلن شب ممکنه از شدت عشقوعلاقه جونشو برات بده

صبح حتی جواب زنگ و پیامتم نده 😐😐

مرتیکه رو بایدبفرستم بره ور دل ننش

کاربری دست دونفره

اخ شوهر دوستم

کاش میشد نصفشون کرد کل فامیل ازش در عدابن

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ضعف اعصاب گرفتم از دستش

من میگم عین خودش رفتار کردن جوابه .البته به دوستم گفتم .ولی این خنگ تشریف داره عملی نمیکنه ببینیم جوابه یا نه

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

من میگم عین خودش رفتار کردن جوابه .البته به دوستم گفتم .ولی این خنگ تشریف داره عملی نمیکنه ببینیم جو ...

مثل خودشم رفتارکردم بخدا انگار نه انگااار اصن به روی خودش نمیاره براش مهم نیس

منم وقتی میبینم براش مهم نیس بیشتر عصبی میشم یه دعوا راه میندازم باز میشم مقصر و تهشم این منم ک باید عذرخواهی کنم

کاربری دست دونفره

مثل خودشم رفتارکردم بخدا انگار نه انگااار اصن به روی خودش نمیاره براش مهم نیسمنم وقتی میبینم براش مه ...

انگار خود دوستمی .اینجور ادمها اگه کمم باشن اینقد خودشونو پُخی میدونن .ادم فکر میکنه نابغه ی اتمم

اخلاق موودی و خودشیفته .هرگز نمیتونن تعامل برقرار کنن با دیگران .همه ازقبیل شاکین

فکر کتی حرف حساب حالیشونه ابدااااا .مگه دوستم تونست

بلانسبت گاو فقط گاوهِ شوهرش

خاک توسرش کننشهریوریه

جالبه ببین تو اگه عین خودش رفتار بشی دیوونه میشه ادمای مودی وقتی طرفشون مودی باشه سر به بیابون میزارن

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
انگار خود دوستمی .اینجور ادمها اگه کمم باشن اینقد خودشونو پُخی میدونن .ادم فکر میکنه نابغه ی اتمم ا ...

وای دقیقا همینطورههههه

چی بگم این از شانس من بود این همه مرد خوب این خورد ب پست من هعی

کاربری دست دونفره

جالبه ببین تو اگه عین خودش رفتار بشی دیوونه میشه ادمای مودی وقتی طرفشون مودی باشه سر به بیابون میزار ...

این انگار من یک هویجم تو زندگیش😐

اگ مودی باشم خوب باشم بد باشم هرطور باشم اصلن براش مهم نیس

بخدا اگ لخت برم بیرون مهم نیس اگ شب جامو جدا کنم مهم نیس خیلی عجیبه هیچ واکنشی نسبت بمن نداره

کاربری دست دونفره

من خودم مودیم😅ولی بخدا دست خودمون نیسبجا نی نی سایت از مشاور کمک بگیر خواهر🤧

منم مودی ام 🥴

متاهلم یه دخمل خوشگل دارم از خدا یه پسر خوشگل میخوام برام دعا کنید .. اقایون سایت لطفا درخواست ندن چون هر چی از دهنم دربیاد بارتون میکنم ممنون

خردادیه یا آبان

چرا هر ادم مودی میبینید میگین خردادیهicon انگار بقیه ماه ها مودی نداره اصلاااicon

ما چه هیزم تری فروختیم

_دختر ایرونی بی رنگ و ریا یه فرشته از نسل اریا_خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن*_* [ فمینست | دختری از نسل کوروش] لطفا پیکمی ها_اقایون_کسایی که تفکر افراطی دارن_زن ستیزها_کسایی که برای خودشون ارزش قائل نیستن روی من ریپ نزنن.