2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 60 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میخام نظر قطعی بدین دوستان خیلی استرس دارم

وقتی یک خط دیگه افتاده بعنی بارداری دیگه همین امروز برو ازمایش خون 

هروقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو : به مو میرسه ولی پاره نمیشه!              💯 ❤❤ خدا هست و خدا هست و خدا هست❤❤💯 دوقلو های مامان عشقای من من خیلییی منتظرتونم و مطمعنم که همین چند ماه اینده میاین توی دلم مطمعنمممممم زودی بیاین منو باباییی خیلی منتظریم دورتون بگردم اسم هم واستون انتخاب کردم ترمه و تیام😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳❤
مبارکه ایشالا بسلامتی بقل بگیریش  برای کمر دردتم تا میتونی استراحت کن خدایی نکرده لک بینی پیدا ...

مرسی فدات شم هنوز باورم نمیشع 🥺غذای نشاسته دار مثل چی

مرسی فدات شم هنوز باورم نمیشع 🥺غذای نشاسته دار مثل چی

اسی چند وقت اقدامی؟بچه اولته؟

هروقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو : به مو میرسه ولی پاره نمیشه!              💯 ❤❤ خدا هست و خدا هست و خدا هست❤❤💯 دوقلو های مامان عشقای من من خیلییی منتظرتونم و مطمعنم که همین چند ماه اینده میاین توی دلم مطمعنمممممم زودی بیاین منو باباییی خیلی منتظریم دورتون بگردم اسم هم واستون انتخاب کردم ترمه و تیام😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳❤
برای آیت الکرسی میخونم گلم .اگه مثبت شد بهم خبر بده منم امروز موعدمه هنوز نشدم دوس دارم باردار باشم

مرسی گلم 

انشالله خدا دلتو شاد کنه و یه نی نی سالم بهت بده🤲♥

چشم مثبت شد بهت خبر میدم

6ماه اره بچه اولمه

انشالله به سلامتی بغل بگیریش دعا کن منم باردار شم یکسال نیمه اقدامم تنبلی تخمدان دارم بکم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز