2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 60 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مرسی فدات شم هنوز باورم نمیشع 🥺غذای نشاسته دار مثل چی

سرچ کنی میاد 

فرنی خوبه بدون گلاب و زعفران 

یعنی آرد برنج و نبات سفید و شیر فقط 

ماکارانی 

سیب زمینی 

کلا هرچی نشاسته داره من اول بارداریم لک بینی داشتم میخوردم خدارو شکر بخیر گذشت 

تا میتونی استراحت کن 

حموم رفتنت خیلی خیلب کوتاه باشه چون بخار آب داغ خوب نیس برات 

اگ میتونی اولا از توالت فرنگی استفاده کن بهت فشار نیاد 

اینارو چون میگی کمر درد دارم بهت میگم ک هوای خودت و داشته باشی

مرسی عزیزم هنوزباورم نمیشه التماس دعا

فقط شرمنده گلم 

این ک ممکنه برای داروها باشه رو اطلاع ندارم 

ولی بی بی چکتون مثبته تا آزمایش خون ندین مشخص نمیشه ک باردار هستین یا برای داروهاس

انشالله به سلامتی بغل بگیریش دعا کن منم باردار شم یکسال نیمه اقدامم تنبلی تخمدان دارم بکم

ببخشید عزیزم منم دقیقا مث شمام تنبلی دارم و اسال و ۶ماهه اقدامم البته ی سقطم داشتم قبل اون شما چ داروهایی مصرف میکنین؟دکترتون چی گفته؟دکتر من میگه بیا ای یو ای

ودریک صبح پاییزی به مورخ ۱۴۰۱.۹.۲ ساعت ۶و۵۴ دقیقه صبح من هم به معجزه اعتقاد پیدا کردم بی بی چک منم بالاخره بعداز اون همه سختی و سقط آزاردهنده ای که داشتم بادستای لرزون بعد از کلی انتظار مثبت شد 😍😍😍انشالله این یکی واسم بمونه دیگه از تجربه کردن سقط متنفرممممم😢😭، ووووووو  خداروشکر واسم موند،😍😉شب یلداس امشب ۳۰آذر ولی چ شب بدی شد خدا ازتون نگذره هیچوقت نمیبخشمتون و صبحش یعنی در تاریخ ۱۴۰۱.۱۰.۱ باهمون حال زارو خرابم رفتم سونو و یکم جون گرفتم با دیدنت و قشنگترین صدای دنیارو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان همونجا رو تخت اشک شوق ریختم ازذوق بودنت 😍🤰😍۱۰.۲۶..۱۴۰۱رفتم واسه ان تی اونجا واسه اولین باردیدمت چه حس خوبی بود داشتی تکون میخوردی و در تاریخ ۱۴۰۱.۱۱.۲۳ در یک روز برفی فهمیدم معجزه ای که خدا بهم داده گل پسریه😍🤰😍۱۴۰۱.۱۲.۱۳رفتم واسه آنومالی همه چی خوب بود خداروشکر...۱۴۰۲.۲.۲۱رفتم واسه سونو رشد..خانم دکتر بهم گفت نی نیت ۳۱تیر قراره بیاد بغلت ولی جان مامان خیلی یهویی غافلگیرمون کردی حتی ساکتو هنوز آماده نکرده بودم خاله اومد واست آماده کرد😐😐 و۱۴۰۲.۴.۲۱رفتم واسه زایمان و اومدی بغلم ...😍.ساعت ۱۰و۵۲دقیقه (۱۴۰۲.۸.۱۹)برای اولین باردیدم یهوییییی خودتو زیرو رو کردی میخواستی وول بخوری قربونت برم😘😍خدایا هزااااااران بار شکرت خدای خوب من ازت بی نهایت سپاس گذارم که منو دست خالی از در خونت بر نگردوندی و تا همیشه شکرگزارت خواهم بود😘😘😘خدای من لطفا این احساس قشنگو به حق ۶ماهه امام حسین نصیب همه کسایی که منتظر نی نی هستن عطابفرما و همچنین دوستای گلم(ساناز،ماریااا۷۳،مامی آرام،،مانیا۹۶،سمانه ،وبقیه)دوستای گلم هروقت به امیدخدا فهمیدم نی نی دارین تک تک اسمتونو برمیدارم به امید اون روز😘😘۱.خداروشکر *نگین* و *دانشجو فوق* مهشید*مرجان *مامان دایان*غزالی * ۱۴۲۳حذف شدن
ببخشید عزیزم منم دقیقا مث شمام تنبلی دارم و اسال و ۶ماهه اقدامم البته ی سقطم داشتم قبل اون شما چ دار ...

من 6ماه متفورمین مصرف کردم با مکمل الان باراولمه که بهم داروی تحریک تخمدان داد(لتروزول و hcg) درضمن من عرق فراسیون مصرف کردم2بطری که حین مصرف تخمدانم فعال شدن(دردش احساس میکردم) 

ببخشید عزیزم منم دقیقا مث شمام تنبلی دارم و اسال و ۶ماهه اقدامم البته ی سقطم داشتم قبل اون شما چ دار ...

من ۵ ماه پیش رفتم دکتر گفت نگران نباش تنبلی داری یکم .. ماه اول بهم قرص لتروزل داد با امپول روز ۱۲ پریودیم رفتم سونو فولیکول هام ۱۵و۱۷بود امپول ازاد سازی داد نگرفت ماه دوم دوباره کلومیفن با امپول داد بازم نگرفت ماه سوم دوباره قرص امپول داد وقتی رفتم سونو روز ۱۲ دوتا فولیکول خوب داشتم یکی ۲۱ یگی ۱۷ بهم خیلی امید داد گفت دوقلو میشهه انقدر خوشحال بوددمم که خدا میدونه خلاصه اون ماهم نگرفت دیگه ماه سوم که نگرفت دیگه نرفتم دکتر 

هروقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو : به مو میرسه ولی پاره نمیشه!              💯 ❤❤ خدا هست و خدا هست و خدا هست❤❤💯 دوقلو های مامان عشقای من من خیلییی منتظرتونم و مطمعنم که همین چند ماه اینده میاین توی دلم مطمعنمممممم زودی بیاین منو باباییی خیلی منتظریم دورتون بگردم اسم هم واستون انتخاب کردم ترمه و تیام😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳❤
من 6ماه متفورمین مصرف کردم با مکمل الان باراولمه که بهم داروی تحریک تخمدان داد(لتروزول و hcg) درضمن ...

مکمل چی بود؟منم متفورمین میخورم هرچی میگردم عرق فراسیون پیدا نمیکنم

ودریک صبح پاییزی به مورخ ۱۴۰۱.۹.۲ ساعت ۶و۵۴ دقیقه صبح من هم به معجزه اعتقاد پیدا کردم بی بی چک منم بالاخره بعداز اون همه سختی و سقط آزاردهنده ای که داشتم بادستای لرزون بعد از کلی انتظار مثبت شد 😍😍😍انشالله این یکی واسم بمونه دیگه از تجربه کردن سقط متنفرممممم😢😭، ووووووو  خداروشکر واسم موند،😍😉شب یلداس امشب ۳۰آذر ولی چ شب بدی شد خدا ازتون نگذره هیچوقت نمیبخشمتون و صبحش یعنی در تاریخ ۱۴۰۱.۱۰.۱ باهمون حال زارو خرابم رفتم سونو و یکم جون گرفتم با دیدنت و قشنگترین صدای دنیارو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان همونجا رو تخت اشک شوق ریختم ازذوق بودنت 😍🤰😍۱۰.۲۶..۱۴۰۱رفتم واسه ان تی اونجا واسه اولین باردیدمت چه حس خوبی بود داشتی تکون میخوردی و در تاریخ ۱۴۰۱.۱۱.۲۳ در یک روز برفی فهمیدم معجزه ای که خدا بهم داده گل پسریه😍🤰😍۱۴۰۱.۱۲.۱۳رفتم واسه آنومالی همه چی خوب بود خداروشکر...۱۴۰۲.۲.۲۱رفتم واسه سونو رشد..خانم دکتر بهم گفت نی نیت ۳۱تیر قراره بیاد بغلت ولی جان مامان خیلی یهویی غافلگیرمون کردی حتی ساکتو هنوز آماده نکرده بودم خاله اومد واست آماده کرد😐😐 و۱۴۰۲.۴.۲۱رفتم واسه زایمان و اومدی بغلم ...😍.ساعت ۱۰و۵۲دقیقه (۱۴۰۲.۸.۱۹)برای اولین باردیدم یهوییییی خودتو زیرو رو کردی میخواستی وول بخوری قربونت برم😘😍خدایا هزااااااران بار شکرت خدای خوب من ازت بی نهایت سپاس گذارم که منو دست خالی از در خونت بر نگردوندی و تا همیشه شکرگزارت خواهم بود😘😘😘خدای من لطفا این احساس قشنگو به حق ۶ماهه امام حسین نصیب همه کسایی که منتظر نی نی هستن عطابفرما و همچنین دوستای گلم(ساناز،ماریااا۷۳،مامی آرام،،مانیا۹۶،سمانه ،وبقیه)دوستای گلم هروقت به امیدخدا فهمیدم نی نی دارین تک تک اسمتونو برمیدارم به امید اون روز😘😘۱.خداروشکر *نگین* و *دانشجو فوق* مهشید*مرجان *مامان دایان*غزالی * ۱۴۲۳حذف شدن
2790
2778
2791
2779
2792