2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟ +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2197 بازدید | 100 پست
الان میشه یه روتین دقیق روزانه بهم بگی که انجام بدم از این به بعد؟ خودم زیاد سر در نمیارم رفتم دکت ...

ا من بهت نصیحت 

عمرا لایه بردار. درمانی استفاده نکن 

من بهم گفتن گوش ندادم 

رفتم دکتر برام نوشت 

گفت ضعیفه 

اما می‌رفتم حموم انگار داشتند پوستم رو می کشیدن 

آنقدر پوستم ضعیف و شکننده شده بود 

کرم های مراقبت پوست مارک های خیلی معروف هستند که کمی کمی لایه بردار هم هستند 

اما اصلا لایه بردار اگر پوست حساسی داری 

هفته ای یک بار 

و اگر کمتر حساسه 

هفته ای دو تا سه بار 

در کل لایه بردار چیز خوبی نیست 

با برداشتن یک لایه از پوست 

هم پوست ضعیف میشه 

هم در مقابل آفتاب آسیب پذیر تر میشه 

جوری که باید هر ۲‌ ساعت کرم ضد آفتاب بزنی حتی تو خونه 

ترجیحا اگر هم استفاده میکنی شب ها

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ا من بهت نصیحت  عمرا لایه بردار. درمانی استفاده نکن  من بهم گفتن گوش ندادم  رفت ...

پس واس جای جوشام چه کارهایی انجام بدم؟

فوم و تونر ضد افتاب و ابرسان رو تهیه کنم انجام بدم اوکیه؟

بله فوم و ژل برا شستشو هست  تونر تنظیم phپوست و پاک کننده بقیع آلودگی هاست وقتی آلودگی نباشه د ...

تونر هم باید بگم برای پوست چرب بده؟

ضد افتاب بی رنگ چ مارکی خوبه؟

ببخشید زیاد سوال میپرسم

چون برای اولین بار دارم این چیزارو میخرم نیاز دارم یکی کاملا راهنماییم کنه

اسی ب هیچ عنوان صابون نزننن فوم شستشو صورت بگیر مخصوص پوستای چرب عالیههه من گرفتم رو جوشای صورتم اث ...

اسم فوم شتشوت چیه منم صورتم از اسی بدتره😭

لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏
تونر هم باید بگم برای پوست چرب بده؟ ضد افتاب بی رنگ چ مارکی خوبه؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم چون برا ...

همرو میگم گلی دوتا حساب کتاب کنم اومدم

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

صابون نزن  منم صابون میزدم جوش میزدم 

به جای صابون یه فوم مخصوص پوست چرب بگیر(من دیشب گرفتم ۷۵ تومن )

با یه فیس واش براش دستی (۶۵ تا ۸۰ تومن قیمتشه)

فوم رو بزن بعد با فیس واش صورتت رو ماساژ بده هم  اکسیژن و گردش خون میشه ،پوستت شاداب میشه،لایع برداری میشه،کنترل چربی،  ... من یک هفته ست گرفتم دارم میزنم روزی دوباره با فوم و فیس واش استفاده میکنم خیلی بهتر شده درکنارش هم  محلول کلیندامایسین با پمادتتراسکلین  ، تونر و ماسک خاک رس ..

(فیس براش دستی رو تو گوگل سرچ کن ببین اول از فوم و این استفاده باید بشه بعد در مرحله های بعد تونر و آبرسان )

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
میخام ی روتین پوستی داشته باشم..حدودا چقدر میشه هزینش؟ چون من صورتم چربه همین باعث میشه صورتم بدتر ...

مشاورین سایتی که میگم هم روتین خدمتون عرض میکنند و هم کمکتون میکنند در انتخاب کرم 

اما همون هوایی که گفتم روتین معمول اش هست خیلی حرفه ای ترش باز شامل ویتامین c  و لایه بردار و کرم دور چشم و ...اینا میشه که با توجه به سنتون خیلی نیازی نیست

دوتا سایت گارنی مارکت 

و عسل بانو میشناسم 

عسل بانو برند های اروپایی و آمریکایی هم داره 

ولی خوب به طبع آمریکا گرون تره 

برخی برندهای فرانسوی هم هستند که قیمت های خوبن 

اما اگر بخوام رنج قیمت کرم خوب در هر دو سایت رو بگم 

۱۰۰_۵۰۰

برند هایی هستند که برند شناخته شده ای هستند 

منظورم هر کرم بود 

مثلا برند سام بای می برای کره

معروفه که اگر از این کرم مرتب برای یک ماه فقط استفاده کنید از محصولاتش تاثیرش رو می‌بینید 

اما خوب برند به نسبت گرون تری هست 

من خودم برای زن داداشم گرفتم 

فوم شتسو، تونر ، کرم و آبرسان  دومیلیون و ۱۰۰ شد فکر کنم 🤯🤯 اگر گرون تر نشده باشند 

اما برند های دیگه ای هم هستند در سایت که هم قیمت بهتری دارند هم تاثیر گذاری خوب 

می تونید قیمت رو تنظیم کنید 

البته عزیزم بازهم میگم 

حتی خود همین مشاورین هم میگن مراقبت دوستی از ۲۰ سال 

پوست شما هنوز جوون هست و خودش خودش رو ترمیم می‌کنه 

فقط اگر فوم شتشو صبح که بیدار می شید و شب که می خوابید بزنید 

بعدش کرم آبرسان نه مرطوب کننده ..و. در آخر حتما حتما ضد آفتاب 

فقط هفته ای دو بار فوم میزنی؟

نه روزی 

فوم بجای صابون استفاده میشه  

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
نه روزی  فوم بجای صابون استفاده میشه  

ی بار صبح بلند میشی میزنی ی بار داری میخابی؟؟

صورتت جای جوش هم داشت

باز از چ چیزهایی استفاده میکنی؟ منظورم تونر و اسکراب و این چیزاس