2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟ +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2197 بازدید | 100 پست
فوم شست و شو مخصوص پوست چرب و جوش دار میدونید؟؟ خیلی خوب باشه یعنی اثر داشته باشه فوم و اب رسان و ض ...

عزیزم کرم برای جای جوش هم نیازه 

اما چون پوست شما هنوز جوون هست و خودش رو ترمیم می‌کنه گفتم لازم نیست. 

بله فوم شستشو خودشون قابلیت های زیادی دارند 

پوست رو تمیز می‌کنند 

کرم های آبرسان هم پوست شما رو تغذیه میکنند 

و کمک به بهبود التهاب و قرمزی 

و در آخر ضد آفتاب جلوی‌ لک شدن جوش شما رو می‌گیرند 

ولی بهتره اگر زیاد بیرون می‌روید یا خونه ی شما خیلی آفتاب گیر. 

هست هر دو ساعت کرم ضد آفتاب تمدید بشه 

من خودم یک بار تو مسافرت هر دو ساعت کرم ضد آفتاب رو تمدید کردم 

و واقعا پوستم نسوخت 

اما خالم فقط یک بار صبح و یک‌بار ظهر زده بود 

و پوستش سوخته بود 

اونجا بود که فهمیدم باید حتما هر ۲‌ساعت باشه 

کرم ضد آفتاب های ضد لک های هم موجود هست که هم محافظت دارند هم ضد لک هستند 

یک چند تا کار خوب بگردم پیدا کردم بهتون اطلاع میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند تا از دوستان روتین گفتن من الان گیج شدم چ چیزهایی رو تهیه کنم

تونر ویتامین سی آردن بگیر با ژل کلیندامایسین یک درصد کارخونه اش ایران ناژو باشه چون زود جذب میشع  واسه من ک خیلی اثر داشته

عزیزم کرم برای جای جوش هم نیازه  اما چون پوست شما هنوز جوون هست و خودش رو ترمیم می‌کنه گفتم ...

پس من باید فوم شستشو با ضد افتاب بی رنگ و ابرسان بخرم

تونر هم بخرم؟

ابرسان و ضد افتاب چ مارکی میشناسین خوب باشه؟؟ قیمتشم مناسب باشه

چند تا از دوستان روتین گفتن من الان گیج شدم چ چیزهایی رو تهیه کنم

کلا در مرحله اول صورت نیاز به شستشو داره بعد محصولات مراقبتی  فوم به جای صابون استفاده میشه برای شستن در کنارش فیس براش دستی میگیری صورتت رو شستشو میدی تا لایه برداری بشه و سلول های مرده از بین برند پوستت تمیز بشه  بعدش مرحله دوم محصولات مراقبتی مثل تونر و روتین و آبرسان میزنی  ..

برای جای جوش نمیدونم ولی برای خشک شدن جوش کلیندامایسین تاثیر داره ( داروخانه داره،)

(یه نمونه کلیندامایسین هست آرایشی بهداشتی داره اون اورژانسی یه هفته ای جوشات کم میکنه مثلا میخوای برای مهمونی ،عروسی جایی

ولی از بین برنده دائمی جوش نیست اگ مجلسی چیزی پیش اومد از یه هفته قبل میتونی بگیری بزنی جوشا کمتر میشن )

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
پاکسازی پوست برو خوبه چربی پوستتم میگیره 

باید روتین داشته باشم در کنارش حالا ماهی ی بار پاکسازی اگه تونستم

چون تو شهر ما زیاد جاهای خوبی برای پاکسازی نداره همه تازه کارن

فوم شست و شو مخصوص پوست چرب و جوش دار میدونید؟؟ خیلی خوب باشه یعنی اثر داشته باشه فوم و اب رسان و ض ...

از دلایل جوش زدن یکی اش آلوده بودن پوست هست 

که خودش باعث جمع شدن چربی و آلودگی در منافذ و در نهایت سبب جوش هستند 

برخی جوش ها هورمونی هستند که اقتضای سن هستند برخی از این جوش های هورمونی 

و برخی هم تغذیه ی شما

ی بار صبح بلند میشی میزنی ی بار داری میخابی؟؟ صورتت جای جوش هم داشت باز از چ چیزهایی استفاده میکنی ...

آره مثلا وقتایی ک میخوام تونر بزنم یا اسکراب قبلش فوم و فیس براش استفاده میکنم بعدش تونر یا اسکراب روتین اینا میزنم 

جای جوش هم داره ولی از بین نرفتن فقط کمتر شدند مال شما ۱۷ سالته صورتت جای جوشات رک بازسازی و ترمیم میکنه کافیه جلو جوش زدن رو بگیری جای جوشا میره با آبرسان و..

الان سرکار هستم میخوای لایک کن رفتم خونه عکس وسایلام برات بفرستم..

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
پس واس جای جوشام چه کارهایی انجام بدم؟ فوم و تونر ضد افتاب و ابرسان رو تهیه کنم انجام بدم اوکیه؟

پوست شما خودش در حال ترمیم هست و جوان هست 

و این کارو انجام می دهد 

همین که شما کرم ضد آفتاب بزنید که لک نشود 

کم کم خودش خوب می شود 

اما یک راه طبعی که خودم امتحان کردم و جواب گرفتم ویتامین ث. هست 

طبق گفته‌ی استادم ویتامین ث جذب پوستی نداره و بهترین راه خوردن اون هست 

من خودم یک ماه صبح ها ۵ وعده میوه مصرف می کردم ناشتا 

یعنی بعد از آب ولرم 

و واقعا متوجه ی‌ بهبود لک های صورتم شدم 😍😍 

شما ۶ ماه یا حتی ۳ ماه 

با تغذیه ی صحیح ..مصرف میوه ناشتا و نخوردن چربی 

و در کنارش فوم شستشو و کرم آبرسان و ضد آفتاب مناسب پوست خودتون یعنی چرب نباشه پیش برید 

اگر لک هاتون کمرنگ نشده بود ( مجدد تاکید میکنم کمرنگ انتظار معجزه نداشته باشید چون راه طبیعی خیلی سالم هست اما کمی طول می‌کشه...اما اگر دید کمرنگ شده یعنی تاثیر داره و می تونید ادامه بدید ). در غیر این صورت می تونید ضد لک هم بگیرید 

البته که تونر های ضد لک هم هست می تونید استفاده کنید 

ولی در کنارش میوه رو فراموش نکنید خیلی تاثیر گذار هست برای چال جوش هم خوب چون کمی بافت پوست فرو رفته و تخریب شده 

احتمالا با روش های پزشکی قابل درمان باشه 

ولی اون رو برای اخر که دوستتون بهبود یافت انجام بدید

آره مثلا وقتایی ک میخوام تونر بزنم یا اسکراب قبلش فوم و فیس براش استفاده میکنم بعدش تونر یا اسکراب ر ...

مرسی عزیزم

فقط موندم تو چه ساعاتی استفاده کنم

مثلا من زود بلند میشم

۷ صبح بلند شدم فوم بزنم 

بعدش چیکار کنم

چون تا ساعت ۲ مدرسم بعضی وقتا هم تا ۱۲:۳۰

پس من باید فوم شستشو با ضد افتاب بی رنگ و ابرسان بخرم تونر هم بخرم؟ ابرسان و ضد افتاب چ مارکی میشن ...

تونر هم خوبه اگر و اگر آلودگی باقی مونده باشه پس از شستن با فوم که به راحتی دیده نمیشن 

تونر اون رو تمیز می‌کنه 

و میتونید 

تونر ضد لک بگیرید 

یا روشن کننده 

تا چه رنج قیمتی مد نظر شما هست ؟؟ 

همش باهم منظورم

بله مرسی  فوم رو دارم میخوابم هم بزنم؟

فوم مثل صابونه میزنی کف میکنه 

هر موقع بخوای میتونی بزنی روزی دوبار

مثلا من صبح ها میرم سرکار فوم میزنم 

عصر دوباره فوم میزنم ۱۵ دقیقه با فیس واش ماساژ میدم تمیز بشه  بعدش آبرسان یا  ... میزنم میزارم بمونه شب هم آب خالی میزنم ب صورتم نیم ساعت قبل خواب تونر ضد جوش میزنم تا صبح میزارم بمونه ...

یک ساله درگیر جوش زدنم خیلی چیزا استفاده کردم تا بالاخره کنترل شده منظورمه باید صبر داشته باشی کم کم خوب میشه صورتت  یهویی آیینه نمیشه

پماد تتراسایکلین  ۸ هزار تومنه داروخانه داره اونم بگیر خوبه