2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟ +عکس

2185 بازدید | 100 پست

واسه این پوست داغونی که تو عکس میبینین چه راه حلی میدین؟ دکتر پوست رفتم فایده نداشت

صورتمم اکثرا با صابون میشورم(پوستم چربه)

راهکاری دارین بدین دعاتون میکنم...

صاااااابون نههههههه

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همون صابون داغون میکنه پوستو

شوینده مخصوص پوست چرب بگیر حتما

تونر 

مرطوب کننده

ضدافتاب

فیشال هم اگه میتونی برو به شدت موثره

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

اولا ک اشتباه محضه صورتو با صابون میشوری ب مرور پوستت بدتر میشه

فوم شست و شوی صورت مخصوص صورت چرب و جوشدار بزن

بعدم ضدافتاب مخصوص پوست چرب و جوشدار

یه روتین ضدجوش هم داشته باش

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

خب اولا صابون رو بذار کنار رو یه شوینده مخصوص پوست خودت بگیر با صورت نشسته نخواب و اگه هزینه شو داری روتین پوستی رو کامل انجام بده 

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

صابون که بدتر میکنه، ژل شستشوی مخصوص پوست چربو آکنه بگیر هر روز صب صورتتو باهاش بشور و بعدش آبرسان بزن

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
عه چراااا  صابون لوکس من استفاده میکنم ضرری داره؟

پی اچ پوست رو تغییر میده و در دراز مدت پوستت نیشهچرب و دهیدراته ،،یعنی پوست خشک و کم آب ک سریع تیره میشه یا خط می افته

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

از دخترای اینجا که توو شرکت نفیس کار میکنند ژل صابونی بخر خیلی موثره

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده