2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟ +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 100 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم خوبی 

من خودم یک سال دکتر رفتن 

اما با توجه به پوست شما 

خودتون می تونید 

از پس درمانش بربیاید

اولین نکته تغذیه تون هست 

صبح ها اول با آب ولرم و ترجیحا لیمو وعسل روزتون رو شروع کنید. لیمو هم ترجیحا طبیعی باشه 

اگر مشکل معده دارید لیمو نریزید یا شکم خالی لیمو استفاده نکنید. 

غذاهای چرب و پر از قند کمتر مصرف کنید 

مثل هله و هوله ماهی یک بار مثل پفک و چیپس و .‌‌‌‌‌به خاطر چربی خیلی زیادی که دارند باعث جوش و هم چنین چرب شدن کبد و هزاران تا مشکل هستند 

به جای صابون از فوم استفاده کنید 

با توجه به علاقه و هزینه ای که می خواهید و می تونید انجام بدید 

می تونید وسایل مراقبت بهداشتی تهیه کنید 

مثلا می تونید این گروه : فوم شستشو مختص نوع پوست شما، تونر مخصوص ( باتوجه به هدفی که دارید ..روشن کننده یا ضد لک یا باز کننده  منافذ ) ، سرم پوست ،کرم آبرسان و در آخر ضد آفتاب 

اما اگر می‌خواین کمتر خرج کنید 

فوم شستشو، روغن آرگان و ضد آفتاب 

من خودم به این روش ها پیش رفتم و واقعا پوستم بهتر شده. 

اما یک سال تا ۲ سال زمان نیاز داره 

یکدفعه انتظار معجزه ی شبانه رو نداشته باشید 

من خودم از برند های کره ای استفاده کردم 

اما شما می تونید تحقیق کنید و هر بلندی دوست دارید انتخاب کنید فقط مطمئن شید برای پوست مضر نباشند 

یعنی الکل ، پارابن و..نداشته باشند 

برای روغن آرگان هم حتما باید اصل باشه 

اگر دوست داشتید میتونم سایت معرفی کنم خدمتون. 

چون خودم استفاده میکنم و با توجه به ویژگی های روغن آرگان احساس میکنم واقعا اصله. 

و جدا از این که تاثیرش رو هم روی موهام دیدم 

چون بیشتر برای مو استفاده میکنم

اما پوست هم استفاده میشه 

برای پوست چرب هم مشکلی نیست اما حتما باید قبلش با فوم صورت رو بشورید و در حد ۳ تا ۵ قطره استفاده کنید

بعد یک مدت روغن آرگان به کنترل چربی دوستتون کمک می‌کنه 

جدا از همه ی این موارد

می تونید خودتون هم تحقیق کنید 

تا الکی به حرف من گوش نداده باشید

جای جوش هم داشتی؟

اره داشتم اسی من اولای بلوغم پیشونیم پرهههه جوش بود و ب مرور جاشون سیاههههه شد خیلی ناجور بود فک کردم نمیرن ولی خوب بعده یه مدت جوشا توی قسمت گونه هام زدن و پیشونیم کاملاااا پاک شد ولی خوب صورتم پره جوش بود اونام من عصبی میشدم و دستکاریشون میکردم جوری ک زخم میشدن و جاشون سیاه میشد برای شما قرمزه من خیلی ناجور بود 

ولی خوب بعده یه مدت کاملا بیخیال شدم و فقط از اسکراب گاهییییی خیلی کم استفاده میکنم قبل خواب ارایشمو با فوم شستشو میشورم و بعدش ژل ابرسان حلزون میزنم همین کارای کوچیک تاثیر خیلی خوبی روی پوستم داشتو عالیییی شدم 

میشه واسه مامان شدن منم دعا کنین..🖤🙏
اره داشتم اسی من اولای بلوغم پیشونیم پرهههه جوش بود و ب مرور جاشون سیاههههه شد خیلی ناجور بود فک کرد ...

الان ب نظرت من چ چیزایی بخرم با توجه با این عکسی ک از پوستم گذاشتم؟

الان میشه یه روتین دقیق روزانه بهم بگی که انجام بدم از این به بعد؟ خودم زیاد سر در نمیارم رفتم دکت ...

صبح ها ژل شستشو ،،تونر،،ابرسان مرطوب کننده 

ضد آفتاب بی رنگ برای بیرون و روش کرم پودر یا بی بی کرم اگ میزنید 

شبا میسلار شوینده تونر آبرسان مرطوب‌کننده

سرم نیاسینامید بالانس هم برا جوشانون عالیع

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽
سلام عزیزم خوبی  من خودم یک سال دکتر رفتن  اما با توجه به پوست شما  خودتون می تونی ...

میخام ی روتین پوستی داشته باشم..حدودا چقدر میشه هزینش؟

چون من صورتم چربه همین باعث میشه صورتم بدتر شه

۱۷

عزیزم یک مسئله ی خیلی مهم اینه که اقتضای سن شما هست 

پوست تون هم که از نوع چرب هست 

ترجیحا چون خوندم 

و مطالعه در این خصوص زیاد کردم 

از همین الان دوستتون رو به کرم عادت ندید 

شنیدم حتی خود بچه های کره ای 

تا قبل از سن ۲۰ فقط از فوم شستشو و کرم آبرسان و ضد آفتاب استفاده می کنند 

چون بقیه ی کرم ها فعلا برای سن شما  بوده و پوست جووانی دارید 

و حیف هست 

برای همین فقط 

فوم شستشو مخصوص پوست چرب ، کرم آبرسان (مرطوب‌کننده نه) و ضد آفتاب حتما حتما استفاده کنید 

صبح ها ژل شستشو ،،تونر،،ابرسان مرطوب کننده  ضد آفتاب بی رنگ برای بیرون و روش کرم پودر یا ...

فوم با تونر فرق داره؟؟

واسه جای جوش همینا تاثیر داره یا جدا باید بخرم؟

عزیزم یک مسئله ی خیلی مهم اینه که اقتضای سن شما هست  پوست تون هم که از نوع چرب هست  ت ...

فوم شست و شو مخصوص پوست چرب و جوش دار میدونید؟؟ خیلی خوب باشه یعنی اثر داشته باشه

فوم و اب رسان و ضد افتاب

همین؟

چیز دیگ ای لازم نیست تو روتین باشه؟؟ مثلا برای جاش جوش اینا اثر دارن؟؟

چون چندتا از جای جوشام ب صورت چال شد.ولی جای جوش قرمز بیشتر دارم

۱۷

۳بار در هفته لیمو ترش تازه ،بعد یک ربع بشور و ژل الوورا بزن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
فوم با تونر فرق داره؟؟ واسه جای جوش همینا تاثیر داره یا جدا باید بخرم؟

بله فوم و ژل برا شستشو هست 

تونر تنظیم phپوست و پاک کننده بقیع آلودگی هاست وقتی آلودگی نباشه دیگ جوش نمی‌زنی

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽