2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟ +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2188 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت سفیده‌ی تخم مرغ بزن (اگه بدت نمیاد) 

به این صورت که سفیده رو با چنگال بزن که بافتش از هم باز شه ، بعد با انگشتت رو کل صورتت بزن . وقتی زدی ۲۰ دقیقه بدون حرکت باش . (دراز بکش) 

طوری که صورتت با خنده یا اخم جمع نشه . بعد برو با آب سرد صورتتو بشور 

میتونی هر شب قبل خواب این کارو انجام بدی 

اضافه‌ی تخم مرغ رو هم تو ظرف در بسته نگه دار واسه شبای بعدت 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

ارایشت رو با میسلار واتر پاک کن بعد ژل شستشوی مخصوص پوستت بشور،،ی ژل شستشوی ملایم 

بعدش حتما تونر بزن برای تنظیم phپوست

بعد ضد جوش بزن رو جوش ها و اگ تک قرمز مونده ضد لک

بعد آبرسان و بعدش مرطوب کننده بزن 

هفته ای دوبار اسکراب ،،لایه بردار و مایک ورقه اگر خواستی

من پوستم سالمه شکر خدا اگر محصولی مورد نظرت بود بگو تا بگم چی خوبه البته پوست ترکی فرق داره من اینقد امتحان کردم تا محصولات خوب رو شناختم 

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽
ارایشت رو با میسلار واتر پاک کن بعد ژل شستشوی مخصوص پوستت بشور،،ی ژل شستشوی ملایم  بعدش حتما ت ...

الان میشه یه روتین دقیق روزانه بهم بگی که انجام بدم از این به بعد؟

خودم زیاد سر در نمیارم

رفتم دکتر پوست لایه بردار آداپالن داد هیچ تاثیری نداشت

ب نظرت جوش های روی صورتت از دوره بلوغت نیس؟

یه مدت جوشای بزرگ میزدم...نزدیک دو سالِ صورتم افتضاحه...الان بیشتر جای جوشاش موند و حتی چند تا چال شده خیلی خفیف

نمیتونم دست رو دست بزارم همه چال شن...

عه چراااا  صابون لوکس من استفاده میکنم ضرری داره؟

برای صورتت

ضرری داره؟

عزیز ما با اون صابون فقط پاهامونو میشوریم چجوری وهسه صورت استفاده میکنی؟

نکن گلم نکن من یه فوم ستشو خریدم ۸۰ تومن عالیه 

میشه واسه مامان شدن منم دعا کنین..🖤🙏