2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟ +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2197 بازدید | 100 پست
کلا در مرحله اول صورت نیاز به شستشو داره بعد محصولات مراقبتی  فوم به جای صابون استفاده میشه برا ...

فیش‌ برای خوبه 

اما طبق گفته ی پزشک ها میگن تاثیر خاصی ندارم 

اما خوب به یک نوعی لایه بردار فیزیکی به حساب میاد 

برای همین بهتره در هفته یک بار و یا دوبار ازش استفاده بشه 

و دفعات دیگه با دست انجام بشه 

طبق گفته ها هیچ ماساژوری بهتر از دست برای پوست نیست 

البته روش ماساژ با دست هم خیلی خاصه 🤯😅😍 من که خودم گیج شدم 

اما اگر سرچ کنید بهتون تو نت میگن چجور‌ کرم رو ماساژ بدهید که جذب بهتری داشته باشه

باشه‌گلم

اول ک من پوستم مثل شما بود ک با رعایت اینا خوب شد

صبح ها ژل شستشو ژیناژن،تونر وکالی،ابرسان و مرطوب کننده سوپکس

ضد آفتاب بی رنگ و فاقد چربی دکتر ژیلا و روش بی بی کرم میزنم چون خاصیت آبرسانی داره 

شب میسلار گارنی صورتمو پاک میکنم بعد همون ژل شستشو با فیس براش و تونر و اگر جوش داشته باشم ضد جوش اویدرم  یا سرم نیاسینامید بالانس یا سرم چای سبز بیو اکوا بعد آبرسان و مرطوب کننده سوپکس

هفته ای دوبار اسکراب و ماسک ورقه 

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید روتین داشته باشم در کنارش حالا ماهی ی بار پاکسازی اگه تونستم چون تو شهر ما زیاد جاهای خوبی برا ...

پاکسازی با خاک رس خوبه 

یا می تونن اسکراب خاک رس تهیه کنی 

خیلی خوب پاکسازی می‌کنه 

یا من خودم خاکش رو تهیه کردم  از سایت ( نارین گل )و با گلاب قاطی کردم و به پوستم میزنم 

البته این سایت روغن درخت چای هم داره که برای جوش خیلی تعریف میکن میتونید نظرات سایت رو بخونید و خودتون تصمیم بگیرید

فیش‌ برای خوبه  اما طبق گفته ی پزشک ها میگن تاثیر خاصی ندارم  اما خوب به یک نوعی ل ...

درسته حرفتون هر کسی یه چیزی میگه 🙂 ولی من با دست بدتر جوش میزدم برای اسکراب و اینا با دست آره ماساژ بهتره اما برای شست و شو فیس واش  براش بهتر تمیز و لایه برداری میکنه یه طرفش برای شست و شو هست یه طرفش سیلیکونی هست صورتت رو ماساژ میدی اکسیژن و لایه برداری میشه پوست بعداز استفاده  صورتت شاداب و سفید تر میشه (تو اینترنت میتونید سرچ کنید عوارضی نداره همه جای دنیا ازش استفاده میشه بهتر از دست لایه برداری میکنه  )

دوستم ک مشاوره میگ دست هر چقدر هم ک تمیز باشه بازم میکروب های خودش رو داره ..

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

من از این مارک اما نارنجی اش رو گرفتم چون بدون رنگ بود 

این رنگش صورتی هست 

و مثل کرم cc و یا bb. کرم هست 

اما نارنجی اش بدون رنگ هست 

من قبلاً ۱۵۰ گرفتم اما الان گرون تر شده

این واقعا عالی بود 

من حتی روی پوست شوهرم هم امتحان کردم و واقعا تمیز کنندگی این فوم اصلا حرف نداره 😍 عاشقشم 

خودمم تموم کردم 

اما فعلا اتمام موجودی زده تا شارژ بشه 

اما ازاین مارک باز هم فوم شستشو تو سایت هست به خصوص مخصوص پوست چرب و جوش دار 

این کرم واقعا عالیه من آبیش رو داشتم 

کرم خیلی معروفی هست و واقعا عالیه برای همین گرونه 

چون این الان ۱۰ ml بیشتر نیست 

من دوتا ۱۵ میل رو گرفتم 

و کوچیک هست کرمش حجمش کمه. اما فقط یک مقدار کم روی پوست بزنی و ماساژ بدی کفاف میده 

البته مارک های بیوآکوا و رولانجو هم هست تو سایت 

اون ها هم خوبن مال چین هستن 

اونا هم خوبن من اول از اونا استفاده میکردم 

تونر و فوم هم داره 

بعداً کره ای استفاده کردم

این هم دوتا ست هست 

شامل فوم ،تونر ، سرم و آبرسان 

بهتر سبز ش رو بگیری مارک اینسفری هست که من همون فوم قهوایش رو داشتم 

اما حجم اشون کمه 

اما برای امتحان کردن خوبه به نظر من ارزش داره 

ولی خوب باید ضد آفتاب رو باید جدا تعیین کنی

مشاورین سایتی که میگم هم روتین خدمتون عرض میکنند و هم کمکتون میکنند در انتخاب کرم  اما همون ...

ابرسان بعدش باید مرطوب کننده زد روش

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽
ابرسان بعدش باید مرطوب کننده زد روش

نه عزیزم 

آبرسان میشه گفت همون کار مرطوب کننده رو انجام میده فقط برای افرادی که پوستشون چربه چون افراد با پوست چرب نمی‌توانند مرطوب کننده استفاده کنند میزان چربی در مرطوب کننده کننده خیلی زیاده و برای پوست  چرب باعث جوش میشه 

نه عزیزم  آبرسان میشه گفت همون کار مرطوب کننده رو انجام میده فقط برای افرادی که پوستشون چربه چ ...

دکتر پوست ب من گفت گلم ولی نظرت محترمه 

ابرسان آبرسانی می‌کنه مرطوب کننده نمیزاره اون اب بخار یشع

درسته حرفتون هر کسی یه چیزی میگه 🙂 ولی من با دست بدتر جوش میزدم برای اسکراب و اینا با دست آره ماساژ ...

بله دقیقا پوست دست خوب تمیز نیست و حتما باید اول شسته بشه 

و بعد صورت رو شست 

نمی‌دونم حقیقتا حرفی بود که یک پزشک زد 

و منم چون خودمم از همین مشاورین پوست که فروش داشتند میگفتن دو بار در هفته بیشتر استفاده نکنید 

برای همین گفتم 

حداقل کسایی که مثل من دوستت حساسی دارند باید این نکته رو رعایت کنند 

من با کوچیک ترین فشاری لایه بردار فیزیکی پوستم قرمز میشه و به یک نوعی آسیب میبینه 

برای همین خیلی حساسم 

احتمالا پوست شما از من خیلی محکم تر و قوی تر هست که خوب این مزیت خوبی هست 

فقط یک جا نوشته بودید ۱۵ دقیقه دوستتون رو می‌شورید 

اگر ناراحت نمی شید و‌یا بی ادبی نیست

خواستم بگم اکثرا میگن ۱ الی ۲ دقیقه 

چون پوست چربی مفیدش رو هم از دست میده اگر زیاد بشورید 

دکتر پوست ب من گفت گلم ولی نظرت محترمه  ابرسان آبرسانی می‌کنه مرطوب کننده نمیزاره اون اب بخار ...

این دکترا چرا اینقدر عجیبن 😅😅 من چون پوستم چرب بود دکتر بهم گفت مرطوب کننده نزن و آبرسان بزن 

نمی‌دونم دیگه چی بگم والله ، از دست این پزشکان 😅

به هر حال شاید مهم اینه که چی به پوست بیفته ؟؟؟؟🤔🤔🤔

من مرطوب کننده خیلی برای پوستم چربه و جوش میزنم