2789
عنوان

مریضی جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 71 پست
والا منم بچه بودم گرفتم گفتن حموم نرو نرفتم  کلی جاهاش تو بدنم گود شد ی دکتر دیگه ببرشون&n ...

فردا میبرم دکتر عفونی.. آره این پمادو میزنم

خوشبختی، فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر است.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه های شما رزویلا گرفتن  این ویروسا هیچ کدوم جدیو نیست  همش از قدیم ندیم بوده

مرسی 

برای من اسم بیماری زیاد فرقی نمیکنه ، مهم اینکه رود خوب بشه

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
تب و ابریزشم داره اوله اول گوش درد شد دوهفتس مریضه ۴روزه بدنش ریخته بیرون و اسهال استفراغ شما برااسه ...

اسهال 

سنجد رنده کن بریز تو ماست 

موز سبز هم خیلی کمک میکنه ‌

سیب هم خیلی خوبه ‌

بیسکویت ساقه طلایی بده فقط 

پودر پروبیوتیک از داروخانه بگیر بده

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
ممنون عزیزم یعالم گوشت تنش اب شد بچم

پسر من خیلی جالبه 

اصلا دست رد به هیچ بیماری ‌ویروسی نمیزنه ، یعنی همه رو‌گرفته تا الان همه رو با این ۳ سالش هنوز نشده 

پارسال پسر من هم همینطوری دونه زد بیرون کرونا بود ، چون شوهرمم تو همون روزا مریض شد آزمایش داد تیتش مثبت شد و دکتر هم گفت کروناست

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

پسرمنم یک ماه ونیم پیش گرفت روز اول تب از روز دوم دست و پاهاش دونه درشت زدوشکمش هم دونه ها خیلی ریز بود به چند تا دکتر بردیم گفتن ویروس دست وپا ودهان گرفته  ،دقیقا سر دوهفته بعد باز از اول دست وپاش باز دونه زد ،سر یک ماه هم همه ناخن دست وپاش ریخت

خدایاشکرت

من هفته پیش امیکرون گرفتم خیلی تب داشتم چند روز بعدش که داشتم رو به بهبودی میرفتم یهو سرتا پام شروع کرد به خارش یه سری برجستگیهای قرمز ریخت همه جام‌ از خارش گریه میکردم رفتم دکتر آمپول بتامتازون زدم خوب شد نمیدونم علتش چی بود دکتر هم سردرنیاورد