2821
2789
عنوان

مریضی جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبیه آبلست شاید دکتر اشتباه کرده یه دکتر دیگه ببرش اگه تو و همسرت نگرفتین که صد در صد آبلست

مثلا دکتر قراره چیکار کنه که یه دکتر دیگه ببرنش ؟ 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

من خودم ده روزی میشه خارش کل بدن رو دارم و تو اینه از پشت نگاه کردم چند تا ار اینا پشتم بود خیلی ترسیدم مشکل خونی نباشه، الان خارشم کم شده و اونام شکل زخم خشک شده شدن، یه چیزی شبیه خال قرمز خونی شش هفتا پشتم بود،  دارم خوب میشم ولی من 38سال دارم 

عزیزم این ابلهرمرغون  از نوع خشکش  زیاد حمومشون ببر که نخارونن چون جاش میمونه

دکتر گفت حموم نره یه هفته.. موندم واالله

خوشبختی، فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر است.
من خودم ده روزی میشه خارش کل بدن رو دارم و تو اینه از پشت نگاه کردم چند تا ار اینا پشتم بود خیلی ترس ...

قبلا آبله مرغون گرفته بودی‌‌؟؟ 

خوشبختی، فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر است.
آره تبم دارن.. حالش چطوره؟ 

خداروشکر بهتر شد ‌

من هیچی ندادم ، اصلا و ابدا اصرار به غذا نکن فقط مایعات و استراحت 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
قبلا آبله مرغون گرفته بودی‌‌؟؟ 

بله کودکی اره، ولی خارش شدید کل بدن  رو دارم  حتی پوست سر تت نوک پاهام الان فقط پشتم یه کم خارش داره که  خودم حدس زدم شایدم کبد چرب باشه ولی خب خشک شدن

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 30 دقیقه پیش
2791
2779
2792