2821
2789
عنوان

مریضی جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 71 پست
والا منم بچه بودم گرفتم گفتن حموم نرو نرفتم  کلی جاهاش تو بدنم گود شد ی دکتر دیگه ببرشون&n ...

فردا میبرم دکتر عفونی.. آره این پمادو میزنم

خوشبختی، فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر است.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه های شما رزویلا گرفتن  این ویروسا هیچ کدوم جدیو نیست  همش از قدیم ندیم بوده

مرسی 

برای من اسم بیماری زیاد فرقی نمیکنه ، مهم اینکه رود خوب بشه

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
تب و ابریزشم داره اوله اول گوش درد شد دوهفتس مریضه ۴روزه بدنش ریخته بیرون و اسهال استفراغ شما برااسه ...

اسهال 

سنجد رنده کن بریز تو ماست 

موز سبز هم خیلی کمک میکنه ‌

سیب هم خیلی خوبه ‌

بیسکویت ساقه طلایی بده فقط 

پودر پروبیوتیک از داروخانه بگیر بده

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

بگم پسرمم هم 2/5ساله هست هشت ماه پیش تب کرد تبش هم خیلی زیاد نبود  و یک روز اینحوری بود بعدش خوب شد، لباس ازاد بپوش براش و حمومش کردی با اب خالی یا شامپوی خیلی خنثی بشورش، 

ممنون عزیزم یعالم گوشت تنش اب شد بچم

پسر من خیلی جالبه 

اصلا دست رد به هیچ بیماری ‌ویروسی نمیزنه ، یعنی همه رو‌گرفته تا الان همه رو با این ۳ سالش هنوز نشده 

عزیزم بنظرم از گرمی زیاد اینجوری شده اگه دکتر گفت آبله نیست یه داروگیاهی خوببببب ببرش

کاربری از سال ۹۶ اما تعلــیق شده بخاطر نبود آزادی بیــان...😑  و دیگر هیچـ...🦦

پارسال پسر من هم همینطوری دونه زد بیرون کرونا بود ، چون شوهرمم تو همون روزا مریض شد آزمایش داد تیتش مثبت شد و دکتر هم گفت کروناست

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

پسرمنم یک ماه ونیم پیش گرفت روز اول تب از روز دوم دست و پاهاش دونه درشت زدوشکمش هم دونه ها خیلی ریز بود به چند تا دکتر بردیم گفتن ویروس دست وپا ودهان گرفته  ،دقیقا سر دوهفته بعد باز از اول دست وپاش باز دونه زد ،سر یک ماه هم همه ناخن دست وپاش ریخت

خدایاشکرت

من هفته پیش امیکرون گرفتم خیلی تب داشتم چند روز بعدش که داشتم رو به بهبودی میرفتم یهو سرتا پام شروع کرد به خارش یه سری برجستگیهای قرمز ریخت همه جام‌ از خارش گریه میکردم رفتم دکتر آمپول بتامتازون زدم خوب شد نمیدونم علتش چی بود دکتر هم سردرنیاورد

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792