دوستای گلم بهتون دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه
من امروز سه روزه هم روزم ولی حس میکنم شبا خیلی میخورم بااینکه سیر نمیشم😭😭
چی میخوری شبا؟ بگو ببینم
دوستای گلم بهتون دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب افطارو مثل ناهار میخورم تقریبا آخر شب هم یه چیزی میخورم به عنوان سحری ولی طبق کالری شماری مجازم&n ...
خب رسگپس عذاب وجدان نداشته باش کالریتو پرکن گلممممم.
سلام من دیشب شوهرم ساعت ۱۱رفت کیک خامه گرفت منم دلم خواست یه دونه خوردم اما عذاب وجدان گرفتم از صبح ...
خوبه کالری شو حساب کن خب