2821
2789
عنوان

یائسگی

10838 بازدید | 29 پست

بچه ها من یائسه شدم و دکتر به من گفت آحیل سویا  بخورم و چایی رازیانه و ویتانین دی و کلسیم. کسی هست که تازه یائسه شده باشه ؟؟ تجربه دارین ؟چیکار باید بکنم . در ضمن 🙁🙁اگه خشکی واژن گرفتم چیکار کنم ؟؟؟کسی میددنه ؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سعی کنید ادویه جات رو از غذاهاتون حذف کنید.

یزای محرک مثل قهوه و نسکافه اذیتتون میکنه.

از این به بعد چون بدنتون کلسیم تولید نمیکنه باید بهش کمک کنید پس مکمل کلسیم د بخورید. ویتامینهای روزانه دریافت کنید.

اگر میتونید ورزش کنید و اگر سخته براتون حداقل پیاده روی رو حتما تو برنامه روزانه تون بذارید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
سعی کنید ادویه جات رو از غذاهاتون حذف کنید. یزای محرک مثل قهوه و نسکافه اذیتتون میکنه. از این به ب ...

کلسیم و ویتامین دی خوبه ولی آجیل سویا یه کم معدمو به هم ریخت .  

کلسیم و ویتامین دی خوبه ولی آجیل سویا یه کم معدمو به هم ریخت .  

نگفتم آجیل سویا بخورید!

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
کلا حال بدیه فکر نمیکردم یائسکی اینجوری باشه 

آره بخصوص گرگرفتگی که مربوط به نوع غذاهاتون میشه. و البته استرس

استرس داغونم کرده 🙁🙁🙁

آروم آروم عادت میکنید.

رو تغذیه تون خیلی مراقب باشید.

بخصوص کافئین. 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز