2789
عنوان

یائسگی

| مشاهده متن کامل بحث + 10906 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ایا یایسگی باعث نفس تنگی میشه البته نفس نفس زدن در حالت عادی 

از چهل سال به بعد دیگه نباید قرصهای هورمونی مصرف کنید چون عوارضش بیشتر از فایده شه من چون نمیدونستم دوماه قرص خوردم تپش قلب و نفس تنگی داشتم که رفتم دکتر گفت قرصهای هورمونی تا 37 و 38 تجویز میشه بیشتر از اون عوارضش بیشتره منم دیگه نخوردم خوب شدم برای گرگرفتگی هم قرص ویتاگنوس میخورم خوبه فقط بی خوابی اذیتم میکنه 

میدونم اونها رو انجام میدم ورزش هم کاملا سالهاس منظم انجام میدم منتها برای گر گرفتن راه حلی پیدا نکز ...

سلام عزیزم برای گرگرفتگی ویتاگنوس بخورید خیلی خوبه یا قرص یا قطره شو شما چند سالتونه قرص های هورمونی مصرف نمیکنید 

از چهل سال به بعد دیگه نباید قرصهای هورمونی مصرف کنید چون عوارضش بیشتر از فایده شه من چون نمیدونستم ...

سلام من ۴۳ سال دارم فیبروم بزرگ دارم ۳ ماه ه پریود نمیشم ولی فیبرومم بزرگ شده باعث نفخ شدید نه قرص هورمونی نمیخورم گفتن باید جراحی کنی و رحمت در بیاد که من فعلا موندم نگرانم 

اینجام 😁😁 ۴۴ سال دارم

عزیزم من ۴۲ سالمه و الان دو سه سال هست پریودهام کاملا به هم ریخته هم خونریزی زیاده .. هم گاهی دو هفته یه بار میشم و هم گاهی دو ماه یه بار شمام این علایمو داشتی آخرا یا نه؟