2777
2789
عنوان

یائسگی

10836 بازدید | 29 پست

بچه ها من یائسه شدم و دکتر به من گفت آحیل سویا  بخورم و چایی رازیانه و ویتانین دی و کلسیم. کسی هست که تازه یائسه شده باشه ؟؟ تجربه دارین ؟چیکار باید بکنم . در ضمن 🙁🙁اگه خشکی واژن گرفتم چیکار کنم ؟؟؟کسی میددنه ؟؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سعی کنید ادویه جات رو از غذاهاتون حذف کنید.

یزای محرک مثل قهوه و نسکافه اذیتتون میکنه.

از این به بعد چون بدنتون کلسیم تولید نمیکنه باید بهش کمک کنید پس مکمل کلسیم د بخورید. ویتامینهای روزانه دریافت کنید.

اگر میتونید ورزش کنید و اگر سخته براتون حداقل پیاده روی رو حتما تو برنامه روزانه تون بذارید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
سعی کنید ادویه جات رو از غذاهاتون حذف کنید. یزای محرک مثل قهوه و نسکافه اذیتتون میکنه. از این به ب ...

کلسیم و ویتامین دی خوبه ولی آجیل سویا یه کم معدمو به هم ریخت .  

کلسیم و ویتامین دی خوبه ولی آجیل سویا یه کم معدمو به هم ریخت .  

نگفتم آجیل سویا بخورید!

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
کلا حال بدیه فکر نمیکردم یائسکی اینجوری باشه 

آره بخصوص گرگرفتگی که مربوط به نوع غذاهاتون میشه. و البته استرس

استرس داغونم کرده 🙁🙁🙁

آروم آروم عادت میکنید.

رو تغذیه تون خیلی مراقب باشید.

بخصوص کافئین.