2777
2789
عنوان

کیا فراز قورچیانو می‌شناسن؟

6610 بازدید | 19 پست

شنیدم متاسفانه دستگیرش کردن اینستا گرامشم دیگه فعال نیست خط های ایرانسل برای شفای زخمم خاموشه 

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلساتشون رو نزدیک منزل ما برگزار میکردن.گفتم چرا دیگه سالن همایش شلوغ نیس🤔چون همیشه پنجشنبه و جمعه ...

آره شنیدم خیلی ناراحت شدم البته من کارگاهاشو نرفتم ولی لایواشو پستاشو خیلی میدیدم عزیزم اگه رد شدی از اونجا بپرس چیشده کجا هستن  

آره شنیدم خیلی ناراحت شدم البته من کارگاهاشو نرفتم ولی لایواشو پستاشو خیلی میدیدم عزیزم اگه رد شدی ا ...

یه مجتمع هست که سالن همایش برای شهرداری هست و شهرداری برای همایش های مختلف اجاره میدن.مثل اینکه خود آقای قورچیان هم اجاره میکردن..الان سالن همایشش کلن بسته شده از آخر شهریور.اگر تونستم حتما میپرسم براتون.اگر کسی پاسخگو باشه اونجا.ولی هزینه کارگاه شفای زخمشون خیلی زیاد بود من یکبار پرسیدم.یعنی برای من زیاد بود.

یه مجتمع هست که سالن همایش برای شهرداری هست و شهرداری برای همایش های مختلف اجاره میدن.مثل اینکه خود ...

آره عزیزم ولی کارشون خیلی درسته ارزششو داره حالا ولی مثل اینکه بقیه روان شناس ها ازشون شکایت کردن از حسادت 

عزیزم من چند سالی میشه که ایشون رو میشناسم،از طرف خاله کوچیکم هم باهاش آشنا شدم،سال پیش یکی از کارگاه های شفای زخمش رو شرکت کردم،اونموقع از شدت استرس و اضطراب از خواب میپریدم و پانیک های عصبی عجیب و وحشتناک،یعنی یچیزی میگم یچیزی میشنوی

بعد از اینکه توی کارگاه فراز قورچیان شرکت کردم اتفاق جالبی که برام افتاد متوجه شدم این اضطرابی که منو نیمه شب از خواب میندازه و پانیک های عصبی فقط بخاطر این بوده که توی کودکی همیشه پدرم با کتک از خواب بیدارمون میکرد😔و یا وقتایی که خواب بد و کابوس میدیدیم،بیدار میشدیم و گریه میکردیم پدرم با عصبانیت و بی احترامی به سمتمون میومد و شروع به کتک زدنمون میکرد.بعد فهمیدم پدرم رو از اون موقع ها که اینکارو میکرد نبخشیدم و همین باعث شده بود چنین اضطراب وحشتناکی وجودمو فرابگیره و خواب رو از چشمام بگیره.

درکل ریشه یابی عمیق مشکلات و اونقدر خوب یادت میده که هیچ نیازی به مشاور و تراپی و ... پیدا نمیکنی

دقیقن همینجاش هم خیلی مهمه که برعکس تمام مشاورا و تراپیست ها که میخوان درمانت کنن،درمان کردن خودت رو به خودت یاد میده!!

همینم هست که مدت هاست دنبالش میکنم و الانم که بعد از یکسری درگیری و مشکلات برگشته از همیشه بهتر داره فعالیت میکنه

کل ماجراش رو من از یکی از شاگردای نزدیکش شنیدم!!

یه بابایی به نام اسمعیل تبار میبینه چقدر کلاس های فراز قورچیان شلوغه، بعد پا میشه میره از حسادتش چند نفر از افراد به ظاهر روانشناس رو دور خودش جمع میکنه و شکایت تنظیم میکنه بر علیه فراز قورچیان، اینجاش واقعا مغز آدم سوت میکشه که این آدم برای اینکه جلوی رشد اون آقارو بگیره خانه پدریش و حتی ماشین زیر پاش رو فروخت تا بتونه فراز قورچیانه رو بکشه پایین

یعنی حسادت باعث میشه آدم دست به چه کار ها که نزنه

این شد که چند ماه بررسی کردن دیدن بابا چه اتهامی چه شکایتی چه کشکی چه دوغی😄🙊

فقط هرچی اطلاعات غلط و غلوط بوده نوشتن و شکایت پر کردن که مانع پیشرفت قورچیانه بشن.

حالا بعد این همه هزینه آخرشم هیچی به هیچی😄😂

دوباره فراز قورچیان برگشته و چند وقتی هست پیج اینستاگرامش یک ملیونی شده

شفای زخم؟کی هست این یارو؟

یکی از دوستای شوهرم تعریف می‌کرد که رفته بودن سمینارش

یه کارگاه معنادرمانیه که به اصطلاح خودشون عمق میزنند توی ناخودآگاه و ریشه اون مشکلی که توی زندگیت درگیرش هستی رو پیدا میکن و میکشن بیرون.طوری که برای من تعریف میکردن واقعا مو به تنم سیخ شده بود😂😂

ولی جالبه همین ایشون با همسرش ۵ سال تلاش میکردن بچه دار بشن ولی موفق نمیشدن،بعد از شرکت توی کارگاه شفای زخم فراز قورچیان همه چیز به کل تغییر میکنه و الان یه ۳ قلوی ناز دارن🫠🥲🥹

کل ماجراش رو من از یکی از شاگردای نزدیکش شنیدم!! یه بابایی به نام اسمعیل تبار میبینه چقدر کلاس های ...

چقدررر باحال😍

اتفاقا این هفته فراز قورچیان سمینار داره توی ساری

خییییلی دلم میخواد برم🥹🥲

چقدررر باحال😍 اتفاقا این هفته فراز قورچیان سمینار داره توی ساری خییییلی دلم میخواد برم🥹🥲

چقدر جالب!! منم ثبت نام کردم😍دیشب توی لایوش از وابستگی خانوم ها به مادران و پدرانشون و تاثیرش روی فرزندشون گفت ریز به ریزشو توی دفترچم یادداشت کردن🥰

شفای زخم؟کی هست این یارو؟

یه استاد معنادرمانیه که توی دنیا هم بهش لقب استادبزرگِ ناخودآگاه رو دادن؛روی مجله ی معروف نروژی (الان اسمش یادم نیست🙈) عکسو گذاشتن و تیتر زدن فرمانروای ناخوداگاه

نمیدونم کلا برام خیلی جذابه سبک تدریسش،یکی از کلاساش هم شفای زخمه که عمیق ترین مشکلات رو ریشه یابی و حل میکنه🥰

کل ماجراش رو من از یکی از شاگردای نزدیکش شنیدم!! یه بابایی به نام اسمعیل تبار میبینه چقدر کلاس های ...

خدای من😂😂کاش واقعی نبود اینی که تعریف میکردی🤣واقعا حسادت و بخل با زندگی آدم چکار ها که نمیکنه،اون همه پول رو حروم زیرآب زدن یکی بکنی و آخرشم دست خالی برگردی خیلی بده